Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Közvetlen szembe az ablakom...

Közvetlen szembe az ablakom előtti táblára szállt egy varjú, aggódnom kellene?

Figyelt kérdés

Pár perce ott ül a hirdető táblán ami pont az ablakom előtt van.

Sosem volt ott varjú, csak galamb, az is néha ezért meglepődtem, hogy ezek a nagy madár ilyen közel van hozzám. Eddig csak akkor láttam őket mikor mászkáltam a városban. Most egy ideje ott ül. Hallottam, hogy ha gyakran látsz varjúkat az jelenthet valamit. Leginkább változásokat olvastam, de általában a halállal asszociálnak jelentésben. Sok ideig ott ült. Mostanában bárhol vagyok, egyre több varjút látok, ezeket a szürkés tollazatúakat félig feketések és nagy fekete csőrük van. Nem vagyok nagyon spirituális de most kissé félek, hogy ez akár lehet nekem üzenet is akár halál közeledtére, valami nagy változásra, vagy velem történő dolgokra is. Korábban nem tűnt fel, hogy ennyi varjút láttam volna és ilyen nagy testűek lennének. Korábban talán 1 éve, meg egy sáska repült be az ablakon ami sosem történt meg. Erre meg valami változásokat írtak jelentésnek, nagy változás fog történni, univerzális üzenet küldőnek írják a sáskákat..

2021. máj. 1. 02:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja és érdekes hogy pont a szülinapom után történt ez kicsivel..tegnap volt a szülinapom (hivatalosan) és eléggé véletlen egybe esésnek tartom ezt, mert sosem láttam ott varjút és fura volt. Lehet ez egy jel lenne? eddig eléggé szétcsúszott az életem..munka nincsen, pénz is alig, döntésképtelen vagyok sokszor szóval lehet valami változás ér engem vagy akár halál is? O_O
2021. máj. 1. 03:01
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Csoda, ha megéled a reggelt.
2021. máj. 1. 03:10
 3/19 A kérdező kommentje:
2.kösz de hamarosan itt van úgy is komoly válaszokra gondoltam :)
2021. máj. 1. 03:23
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem tudom múltkor láttam a Hitchcock Madarak c filmjét az is így kezdődött :/ szóval ja gáz plusz pont tegnap láttam hogy egy varjú kérdezte hogy a hirdető táblájával szemben van egy ember az ablakban szóval ő ugyanúgy fél tőled mint te tőle
2021. máj. 1. 06:31
 5/19 Grimfox ***** válasza:
87%
Nem kell aggódnod. A varjúfélék, főképp a holló, de úgy általában a varjak is csak a keresztény területeken kialakult babonákban negatív szereplők. Ezek is csak azért, mert a kereszténységet megelőző, és körbevevő vallások eltorzították a képet, hogy gyengítsék más vallások befolyását. A varjúfélék a bölcsesség, és az értelem szimbólumai, a holló pedig egyenesen hírvivő, és közvetítő a "két világ között". A haláltól nem kell tartanod minden esetre. A varjú, és a holló nem hoznak halált. Skandináv mitológiában a már halottak, főképp a hősi halottak lelkeit vitték a Valhallába(a hollók, varjak, és farkasok voltak a valkűrök hátasai). De amíg élsz, addig nem jelentenek ilyesmit. Addig, ha tényleg jelként kell rá tekinteni, akkor hírvivő, közvetítő szerepe van.
2021. máj. 1. 07:21
 6/19 anonim ***** válasza:
78%

Tartóstejet már ne vegyél.

Ha meg komoly választ vársz, komoly kérdést tegyél fel :)

2021. máj. 1. 08:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Én tavaly és tavalyelőtt láttam rengeteg vajut Zuglóban, ahol lakom. Iszonyatosan zavart a karogasuk, aztán nem tudom mi történt velük, mert idén halistennek elmentek innen.
2021. máj. 1. 09:28
 8/19 anonim ***** válasza:
Láttál egy varjút azt jelenti: Game over
2021. máj. 1. 10:35
 9/19 anonim ***** válasza:
Ugyan már,nálunk annnyi a varjú/holló hogy vannak három fán 500-an
2021. máj. 1. 11:32
 10/19 anonim ***** válasza:

Csak annyit tesz, hogy Ödön megint kukkol... Khm, akarom mondani figyel.

Én a szántóföldi mellet megyek el nap mint nap. Azt azok általában ott bandáznak feketébe meg dolmányba. Azt még kárálnak is, hogy megint trágyába léptek.

Bár amiket én látok azok kalóznak képzelik magukat. Nem azt mondják, hogy KÁR KÁR, hanem HAR HAR

2021. máj. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!