Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez az élet rendje?

Ez az élet rendje?

Figyelt kérdés
Megszületünk, élünk meghalunk. Az idő nagyon gyorsan repül. Szerinted ha meghalunk utanna van valami lélek? Pokol v menny? Szerintem màr semmi
2021. ápr. 25. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Ez már vallás kérdése, h ki miben hisz, hogy mi lesz a halál után.

Én ezen nem gondolkodom, csak élem az életem.

2021. ápr. 25. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt meg hogy mivan a halal utan minden vallas a maga igazat mondja van aki menny pokolban hisz ami a keresztenyseg a mi vallasu K van aki másban! De az igazsag az hogy senki se tudja pontosan! Csak aki mar meghalt! Az tudja de az élők kozul senki! Mindegy,,, eljuk az eletunket , higyjunk Istenben meg Jezusban próbáljunk pozitív emberségesek lenni neha imádkozzunk es kesz ennyi 🙂
2021. ápr. 25. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Hát igen, a mélyebb kérdésekkel érdemes már most elkezdeni foglalkozni, mert ki tudja, lehet, hogy a halálod után már nem tudsz.
2021. ápr. 25. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Ez az élet rendje?

-Megszületünk, élünk meghalunk.

Igen

-Az idő nagyon gyorsan repül.

igen sajna.

-Szerinted ha meghalunk utanna van valami lélek?

Előtte és közben is van lélek. Nem csak utána.

-Pokol v menny?

Én mindent el tudok képzelni, de ha ez a kettő én a pokolba jutok. túl nagy az arcom a mennyhez.

-Szerintem màr semmi

ha a semmi akkor nem fogok holmi semmiségért aggódni.

De amúgy ez már nem az első kérdésed a témában, "Szerintem màr semmi" végszóval.

miben hittél amiben ennyire csalódtál, és miért?

az nem zavar ha valaki ateista lesz, vagy hívő, de ez kicsit nihillista irányzat felé hajlik ami nem túl jó. Szóval mi a baj/probléma?

nem vagyok lélekgyógyász de kíváncsi vagyok a sztorira, hátha vlki lelkivigaszt is nyújtana

2021. ápr. 26. 03:22
 5/5 anonim válasza:
47%

Pokol nem létezik. A halál után nincs semmi, ezt pedig a legbiztosabb forrásból tudhatjuk meg, a Bibliából. "Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak(...)"Prédikátor 9:5

A Biblia Isten szava, mely nekünk szól, és amelyben sok jó tanácsot olvashatunk az életünkkel kapcsolatban, és sok érdekes történet is van benne. Olvashatunk benne egy reményteljes jövőről, melyet Isten nekünk szán. Figyelj rá.

2021. ápr. 28. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!