Melyik Osho könyvet érdemes először elolvasni?
Mindenkinek mást
A személyiségednek és a problémáidnak megfelelőt.
Attól is függ mire keresel választ.
Lehet hogy nem is OSHOra van szükséged
Melyiket a sok közül? Amelyiket a CIA készítetett vagy amelyiket a rajongói?
Szerintem nagy valószínűséggel OSHO abban a tekintetben szélhámos, hogy nem volt megvilágosodott.
De magas tudatossággal kellett rendelkeznie ahhoz, hogy ezt részben spiritualizmussal komolyabban foglalkozók elhiggyék neki, részben pedig komoly megértéssel tudjon beszélni a meditációról, belső csendről és belső folyamatokról.
Annyi biztos, hogy OSHO könyveiben semmi olyan nincsen, hogy Mc Donald's-ot kellene megmérgezni, viszont a titkosszolgálatok sehol sem riadnak vissza ilyen eszközöktől, ha valakit félre akarnak állítani.
Nem árt tudni, hogy OSHO egyetlen könyvet sem írt. Előadásai és egyéb tanításai alapján szellemi örökösei írták a könyveket. Nem olvastam persze az összeset de azok közül a Tao az aranykapu lett viszonylag színvonalas megírva a többi előadás jegyzet színvonalnak megfelelően rizsázás.
A könyvek nem foglalkoznak részletesen a hogyanokka és a miértekkel ezért is írtam korábban, hogy nem is biztos hogy OSHOra van szüksége a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!