7 pedig az valóban nem nagy kunszt. A 3.szem több gyakorlást igényel.
8 én főképp infó gyűjtésből, én hiszek egy felső erőben de jelenleg "szkeptikus" jelzővel aggatnak itt, pedig a lehetőséghez mérten a racionalitás talaját preferálom.
2021. ápr. 22. 19:38
12/23 Raechter válasza:
11 áhh meggondoltam magam 12 óra alatt :D inkàbb megtartom magamnak amit tudok
2021. ápr. 22. 19:41
13/23 anonim válasza:
:DDD
Tedd azt, de kíváncsi lettem közben, hogy milyen táltos vagy? Őrző, Regős, Garabonc..stb?
Született vagy tanult? (pl Táltos Iskola) Mondjuk ez annyira nem is számít....
2021. ápr. 22. 20:14
14/23 anonim válasza:
@Grimfox mért nem válaszolt?
2021. ápr. 22. 20:17
15/23 Raechter válasza:
Én vele születtem, már akkor is tartottam Istennel a kapcsolatot de nem tudtam hogy táltos vagyok mert előző életemben lecsatoltam. Így egész mostanáig kerestem ki lehet az aki mindig válaszol, de erre nem adott választ, végig mentem az összes valláson már, nem volt egyiksem az igazi. Boszorkány/pogány létem alatt nagyonsokat tanultam de úgy éreztem egyre jobban távolodok a “Kapitánytól” én igy hivom. 1 hete közölte velem hogy rossz helyen matattál végig fiam, de a válasz mindig az orrom előtt volt :D akkor már tudtam hogy mi vagyok, Igen volt a válasz. A milyenre nem adok választ mert mindegyik. Minden nemzetnek 6 ilyen embere van, aki egyenes kapcsolatban áll Istennel. Egyet ismertem csak a Hun közül, ő nemrég távozott. 1 hete döntöttem úgy hogy az egész utam alatti tanulmányaimmal szeretnék segiteni másokon. :] hisz ez a táltos útja. Viszont elszomorító a sok kuruzsló és Visszafejlődő lélek.
2021. ápr. 22. 20:23
16/23 SZücsöm válasza:
14 Van értelme alig burkolt "személyeskedő" trollkodásra válaszolni?
4 Nem emlékszem hogy bármikor is írt volna arról hogyan kell szellemet idézni vagy 3. szemet kinyitni.
2021. ápr. 22. 20:27
17/23 anonim válasza:
16. Miért troll kérdés?
2021. ápr. 22. 20:30
18/23 anonim válasza:
15 köszönöm a választ. :) Sok sikert az utadon!
2021. ápr. 22. 20:39
19/23 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés, komolyan gondolom.
2021. ápr. 22. 20:45
20/23 anonim válasza:
Ha én lennék a kérdés tárgya én sem válaszolnék...Betenném figyelt kérdésnekbe és olvasnám, hogy miként vélekednek rólam a kategórián belül.
Emellett elégedettséggel töltene el, hogy ekkora érdeklődésnek örvendek és kíváncsian várnám a többi választ, hogy mi sül ki belőle? És szerintem Grimfox is ezt teszi. 100%-ban helyesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!