Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azóta fáradékonyabb vagyok...

Azóta fáradékonyabb vagyok amióta nem találkoztam párommal, ennek lehetnek lelki okai?

Figyelt kérdés
Karanténba van már 2 hete, már csak egy hét van elméletileg hátra, de vészesen nehéz. (külön élünk még) Lelkileg azóta szét vagyok esve, sokkal fáradtabb kedvetlenebb vagyok, pedig itt a jó idő, pöröghetnék, virágot ültethetnék meg minden. De nem megy egyszerűen nem vesz be semmi. Nem gondolnám magam energia vámpírnak, de ezek szerint az lennék? Belőle táplálkoztam?
2021. ápr. 21. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát az biztos, hogy ő egy olyan dolog számodra akitől vidám vagy és sokkal aktívabb. Ha úgy érzed elveszítetted a másik feled akkor egyértelmű, hogy magad alatt vagy és nem tudod mit csinálj. Sok időt töltöttél vele és már nem tudod mi mást csinálhatnál nélküle. Persze, hogy lehet lelki oka, hisz magányos vagy. Lehet belőle táplálkoztál de ha őt ez nem zavarja akkor nincs baj és lehet ő is belőled. De fontos, hogy nélküle is tudj értékes életet élni tehát ne függj rá teljesen.
2021. ápr. 21. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek de az időjárástól is érezheted magad fáratnak. Szerintem most sokan fáradtak. Nemrég április elején hó volt most meg egyik pillanatban süt a nap következő pillanatban meg zuhog az eső.

Volt olyan nap mikor egyszerre esett a hó, a jég, és az eső. Még nem láttam ilyet soha. És nem havas eső volt.

2021. ápr. 21. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem ezotéria, de remélhetőleg át rakják az adminok az egészség kategóriába vagy az emberekbe.
2021. ápr. 21. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Oh utólag olvastam az energia vámpiros cuclitxd
2021. ápr. 21. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor most jó helyre írtam? Mert egyébként bizonytalan voltam a kategóriában én is.
2021. ápr. 21. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Emberek kategóriába tényleg lehet jobban tudnának rá felelni, nagyobb os az aktivitás ott
2021. ápr. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!