Ez a "meditatív" állapot a "depresszió kvázi ellentéte pozitívan?
Figyelt kérdés
Amit érzek csak buddhista meditációnál találtam meg, hogy létezik ilyen "állapot", szorongásom és depresszióm már volt régen, sőt, ki is üresedtem teljesen negatív rossz érzésbe, de most valami hasonló ürességet érzek de mindezt pozitívan, tényleg olyan, mintha fordítva lennék depressziós, vagy nem tudom hogy mondjam. Ha tudtok erre jobbat írjátok nyugodtan.2021. ápr. 15. 00:23
1/3 anonim válasza:
Hát... A depresszió ellentéte az eufória (a boldogság legmagasabb foka)... De ahogy te fogalmazol, nem ez jön le, hanem inkább az, hogy megnyugvásra találtál. Ami egy jó dolog. Mostmár jöhet az, hogy pozitív dolgokkal töltsd meg az életedet.
2/3 anonim válasza:
Minden érzelmi szélsőség ártalmas, legyen az eufória is akár.
Higgadtság jobb szó?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, minden esetre jó, alkoholt meg a cigit is elhagytam.
2021. ápr. 15. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!