Mit kellene tennem?
Segitséget kérek. Most eljutottam addig, hogy végre ne ráhederítve, őszintén leírjam a problémám.
23 éves lány vagyok, 1 éve elköltöztem a párommal az egyik skandináv országba, ahol az időjárás miatt sajnos elég depresszívre fordult az amúgy sem jó hangulatom. A barátom dolgozik, nekem viszont sehogy sem sikerül elhelyezkednem úgy tűnik. Ezzel semmiféle probléma nem lenne, erre mindenki tud okosat mondani, én is tudom mi a dolgom ( nyelvet tanulni stb..) csakhogy a problémám igazi forrása körülbelül 1 éve kattant a fejembe és nehezíti meg a mindennapjaim. Én mindig elég spirituális voltam ( nem nem úgy értem hogy a kézrátételes ezo TV-t nézem) mondhatni a buddhizmusban találtam rá a számomra megfelelő életvezetésre. Ennek is rengeteg ága van, és miközben mazsolázgattam köztük egyszer csak bevillant, hogy ennek az egész földi létnek igazából semmi értelme nincs. Minden ág, minden vallás vagy tanitás mást mond, és egyre jobban azt hiszem csak a matéria létezik és semmi több. Azzal,hogy meghalunk vége van, ennyi volt, és teljes depresszióba estem. Tudom hogy nem tűnik első olvasásra komolynak, de azóta minden napom egy pokol, semminek sem látom értelmét. Betegségeket diagnosztizálok magamon, xanaxot szedek, félek, édesapám rákban halt meg és emiatt még jobban aggódom. Az anyajegyeimet vizsgálgatoom mert rengeteg van, ha valami fáj egyből a legrosszabbra gondolok. Nem lehet így élni. Már ott tartok, hogy gyereket sem akarok, pedig előtte minden vágyam volt, igy hát itt ülök minden nap a kis 30 négyzetméteres lakásba, és búslakodom, betegeskedem, és nem találom a kiutat. Nagyon szeretném, mert nem ilyen voltam, rengeteg élet volt bennem, de valahol ez kiveszett, és most fogalmam sincs hogy merre induljak el. Tudna nekem valaki segiteni? Nem mástól várom a választ, tudom hogy ez az én harcom, csak mégis….úgy érzem semmi értelme megvívni.
bizonyos mértékben a matéria létezik, nem tudjuk biztosan mi van az út végén. De tényleg olyan fontos tudnunk? Nem a cél az út a fontos, ahogy sok helyen mondják... jógázz, meditálj, utazgass(atok), barátkozz... ezeket tudom ajánlani, így kikészít a magány...
Ha a mazsolázgatás közben megtaláltad az ellentéteket és az neked azt jelentette, "hogy ennek az egész földi létnek igazából semmi értelme nincs. Minden ág, minden vallás vagy tanitás mást mond..." Akkor nézd meg a párhuzamokat is, Mint egy óriási pizza, hawaii, gombás, jalapenos.....stb. de attól még pizza és kerek. Biztos minden tanitás mást mond? Vagy csak másképp?
Vannak harcok amire segítség kell, 10 év depresszió, azért sok és abból is van kiút, ha kell erőszakkal de ki kell lépni a komfort zónából, az életbe... 1-1,5 évnél még könnyebb változni :)
Ezek a gondolatok csak szomorúsághoz, energiátlansághoz vezetnek.
Alaposan érdemes lenne átbeszélni ezeket a kérdéseket szakemberrel, pszichológussal például.
Ebben mi az ezo?
Sima depreszió.
Azt mondod akkor kezdődött amikor kiutaztatok 1 éve,a skandináv országokban rengeteg a depressziós nem véletlen...aranyosak vendégszeretők kenyérre lehet kenni őket főleg a svédeket,de hiányzik belőlük a tűz,vagyis a felhajtóerő...Minden országnak megvan a maga energetikai mintázata,asztrológiai képlete,karmája és a népcsoportra jellemző segítője,arkangyala...
A magyarok a legelső nép a földön közvetlenül a sumérok leszármazottjaiként (reinkarnáltak) a nyelvünk is nagyban megegyezik.Mi nyilas nemzet révén a Főpap archetípusát képviseljük,éljük...A többi gyerekcipőben járó nemzettel ellentétben itt érettebb lelkek vannak és ennek megfelelően Michael alá tartozunk...Ebben az országban ébredtek legelsőként a földön szinte tömegesen,mert a spiritualitás és a transzcendencia itt a legerősebb...(még a szkeptikusok is folyton itt kötnek ki az most mind1,hogy milyen céllal)..harcos nemzet révén könnyedén transzformáljuk át a tüzet szellemi tűzzé ami az "isteni gyermek" sajátossága.Továbbá azt mondják mi vagyunk a remény őrzői,ha megnézel egy bárgyú hősiességtől nyálzó műanyag amcsi filmet az tele van a "ne veszítsük el a reményt" ócska maszlaggal,mert náluk ez még tanulószobás,de mi már évezredekkel ezelőtt kipipáltuk egy előző korszakban...(fogadok neked sem jutna eszedbe,hogy azt el lehet veszíteni)...ez a népkarma..
Ha megnézed az íreket,grúzokat ők Atlantisz közvetlen leszármazottai (reinkarnáltak)a kollektív hon-és indentitás elvesztése trauma mellett erős mágia és misztikum lengi körül őket...flóra,fauna,tündék és koboldok nem véletlen...
Egyik fórumon olvastam nemrég egy usából hazatérő magyartól aki szintén nem találta a helyét odakint,hogy leszállt a gépről és úgy érezte,mintha levált volna a fejéről egy búra és újra kapott "levegőt"...itt megvannak a magasságok és mélységek máshol kevésbé...a skandinávok világosak (nagyrészt szőke,kék szem) magasabb dimenzióból érkeztek nekik feladatuk a föld elem beépítése a személyiség és egységtudatukba,a te depressziód oka pedig pont ez...a szellemed bele van nyomva az anyagba és nem bírsz vele...
ha a buddhizmus felé indultál,mert az érezted közel magadhoz akkor még messzebb vagy önmagadtól mint korábban valaha..Mi az ami éltet,táplál és energiával tölt fel,annak adj erőt ha kell foggal,körömmel...Mi az,hogy csak a matéria létezik?,nézz meg 1 hullát és majd meglátod mi az a "csak matéria" lélek és szellem nélkül...szerinted mi ad neki életet belülről?, és mi mozgatja,mert nem a vegetatív idegrendszer meg az állati zsiradék,hanem a lélekenergia,kezdd az alapoktól ezt kell felismerned és ráébredned...
Ha tudok segítek írj privit ha gondolod..
Talán ez a cikk is segíthet, ha végig elolvasod.. :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!