Szellemidézéses vagy ilyesmi rituálék amikkel nem veszélyeztetem magam és a családtagjaim?
Szóval megnéztem Paul Street-től a rituálés videóját és hát megjött a kedvem.
A legtöbben viszont démont idézel, ami ugye alapból a lelkedre vadászik, de elvileg sokan oujia-board-al is jártak úgy, hogy rossz szellemet idéztek meg, és a fél családjuk kb. meghalt.
Az árnyemberesen, vagy a lift rituálén gondolkodtam, de ha tudtok, írjatok még légyszíves olyanokat ami senki életét nem veszélyezteti.
(egyébként ne nézzetek gyogyósnak, tök szkeptikus vagyok, csak tökre izgalmas lenne kipróbálni, viszont a félsz meglenne bennem pl. az oujia boardnál hogy valami történik a szeretteimmel)
8# vagyok, és igen, köszönjük hogy ezt megosztottad.
Ez az egyik trükkjük, hogy hasznos, működő dolgokat mondanak/tanítanak, pozitívitásnak álcázott negatív tartalmakat adnak át, mint Mózesnek is annak idején.
Sajnálom, legalább egy szellemi szinttel felettünk lévők könnyedén manipulálnak minket a vágyaink, a kíváncsiságunk, a fejlődnivágyásunk miatt. Sok emberrel történik ilyesmi jelenleg is.
Könnyű pozítívnak tetetni magukat, "ég kapuja", "menny kapuja" "égi kapu" szavak becsaphatnak minket.
A többség azért itt is mindig mindenkit óva int a szellemidézésektől, és ez jó is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!