Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szellemidézéses vagy ilyesmi...

Szellemidézéses vagy ilyesmi rituálék amikkel nem veszélyeztetem magam és a családtagjaim?

Figyelt kérdés

Szóval megnéztem Paul Street-től a rituálés videóját és hát megjött a kedvem.

A legtöbben viszont démont idézel, ami ugye alapból a lelkedre vadászik, de elvileg sokan oujia-board-al is jártak úgy, hogy rossz szellemet idéztek meg, és a fél családjuk kb. meghalt.

Az árnyemberesen, vagy a lift rituálén gondolkodtam, de ha tudtok, írjatok még légyszíves olyanokat ami senki életét nem veszélyezteti.

(egyébként ne nézzetek gyogyósnak, tök szkeptikus vagyok, csak tökre izgalmas lenne kipróbálni, viszont a félsz meglenne bennem pl. az oujia boardnál hogy valami történik a szeretteimmel)

2021. ápr. 10. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

8# vagyok, és igen, köszönjük hogy ezt megosztottad.

Ez az egyik trükkjük, hogy hasznos, működő dolgokat mondanak/tanítanak, pozitívitásnak álcázott negatív tartalmakat adnak át, mint Mózesnek is annak idején.

Sajnálom, legalább egy szellemi szinttel felettünk lévők könnyedén manipulálnak minket a vágyaink, a kíváncsiságunk, a fejlődnivágyásunk miatt. Sok emberrel történik ilyesmi jelenleg is.

Könnyű pozítívnak tetetni magukat, "ég kapuja", "menny kapuja" "égi kapu" szavak becsaphatnak minket.

A többség azért itt is mindig mindenkit óva int a szellemidézésektől, és ez jó is így.

2021. ápr. 10. 19:46
 12/12 GhostGuyBlood válasza:
Lényegében nincs , gyakorlatilag van és az összes veszélytelen. Attól függ hogy kívűl álló-e vagy , ez alatt azt értem hogy, ha tanultad az okkultizmust , vagy esetleg Spirituális Sátánizmust, vagy egyéb okkult dolgot , témát , ha nem akkor ne csinálj semmi ilyesmit, mert nagy valószinű hogy olyan szakmába kezdesz bele ami könnyen az életedre mehet, én több éveken át tanultam a Spirituális Sátánizmust , okkultizmust dió-hélyban, és még így is az első rituálémat akkor végeztem el amikor már nagyjából 3 éve követtem és tanultam a Spirituális Sátánizmust, egy mondatod jegyezz meg kedves barátom, ne keveredj bele olyasmikbe amiről nem tudsz semmit , és ha baj történik akkor egymagad nem tudsz kijönni belőle , de ha tényleg ezzel akarsz foglakozni elötte tanulj róla sokat!! attól függ a veszélyessége egy Rituálénak hogy milyen magas a spirituális szinted, ezt úgy kell el képzelned mint egy védő falat, ami nem engedi semmilyen ártalmas roszz szándékú virusnak hogy át jusson és ártson, egy fajta védelmi szint , ami meg véd bármi rossztól amit szabad emberi szemmel nem feltétlen lehet észlelni.
2022. júl. 8. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!