Szerintem ha igaz lenne, nem kis gyufásdobozni kütyüket gyártanának hanem nagy orvosi berendezéseket kórházak részére. És nem MLM-en keresztül értékesítenék horror áron. A másik dolog ha igaz amit állítanak, akkor a mobiltelefonon, mikrohullámú átjátszókon keresztül is lehetne gyógyítani vagy éppen megbetegíteni embereket speciális frekvenciák által, felhasználva a akasha mezőt. Szóval, nekem nagyon kamugyanús.
2021. ápr. 7. 18:37
2/14 anonim válasza:
Érdekes eszköz, találtam egy videót ami elmagyarázza: [link]
Hát nekem elég meredek amit a gyártó állít. Távszkennelés, benne levő kozyrev tükör ami magasabb dimenziokból olvassa a felsőbb én energiamintáit és úgy korrigálja a testet skaláris hullámokkal, hogy a test jelenlegi rezgését, az általuk készített online adatbázis alapján hozzáigazítja a kozyrev tükör által leolvasott energiamintához. Megnéztem a google playen a healy appról(angol verzió) véleményeket. Maga az app az nagyon gagyi, és sok a negatív vélemény, viszont a készülékről mindenki azt mondja hogy profi.
Elég nehéz elhinni hogy ilyen valóban létezik.
2021. ápr. 7. 20:20
3/14 anonim válasza:
Bullshit a négyzeten.
2021. ápr. 8. 08:49
4/14 anonim válasza:
Hamar lemerül az aksi.
2021. ápr. 8. 12:57
5/14 anonim válasza:
Nézd meg a véleményeket az alkalmazásról amivel működik a csodagép.
Érdemes végigolvasni az összeset pár ezer euró elköltése előtt. [link]
2021. ápr. 10. 09:47
6/14 anonim válasza:
2. Aki ezeket az állításokat becumizza vagy nagyon buta, vagy nagyon hardcore ezo hívő. A készülék hivatalosan "temporary relief of pain" címszó alatt lett engedélyezve. Ahhoz képest több száz különböző dologot gyógyít a reklámok alapján. Szinte nincs olyan betegség amit ne gyógyítana a healy. Egy kicsit én is rákerestem és itt van pl. egy orvos véleménye: [link] Remélem, mielőtt valaki vesz ilyen készüléket utánanéz alaposan. 2500 euró, nagyon durva....
2021. ápr. 10. 10:57
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amire nagyon kiváncsi voltam, hogy két ugyanolyan eszköz egyidőben, ugyanazon a személyen végzett kvantum szenzor mérés eredménye megegyezik-e. És az alkalmazás véleményezések között többen írták hogy NEM, teljesen eltérő eredményt kaptak. Márpedig ha nem egyezik meg, akkor a készülék alap pillére a kvatum szenzor(ha egyáltalán létezik ilyen) nem működik vagy random érkéket generál.
2021. ápr. 10. 11:47
8/14 anonim válasza:
6-os vagyok. Még annyit hogy egy 25 dolláros Omron avail nevű termékre hivatkozva kapták meg a forgalomba hozatali engedélyt és szinte minden paraméterében ugyanaz a két eszköz, kivéve az állítólagos kvantum szenzor és a bluetooth kapcsolat. [link]
2021. ápr. 10. 15:42
9/14 anonim válasza:
Az a zseniális a szerkezetben hogy kitaláltak egy olyan működési elvet, amit sem bizonyítani sem megcáfolni nem lehet. Kvantum szenzorral, skaláris hullámokkal, távszkenneléssel, láthatatlan rezgésekkel, akasha mezövel nem lehet vitatkozni. Ha két ugyanolyan healyt tesztelsz egyszerre ugyanazon az emberen és nem ugyanaz a szkennelési eredmény, magyarázat: bezavarják egymást a kvantum szenzorok és megzavarják a kvantum kommunikációt. Ha valakinél semmit nem használ a kezelés, magyarázat: nem elég érzékeny a rezgésekre vagy nagyon szkeptikus. Egyébként hiszek a rezgések gyógyító erejében, mint éneklés vagy speciális terápiás hangvillák, hangtálak, gong. De azt a szerkezetet én is hatalmas parasztvakításnak tartom. Ez egy szimpla TENS EMS készülék ezoterikus bullshittel felturbózva, 50X áron.
2021. ápr. 12. 08:12
10/14 Gy.Ata válasza:
Esetleg valaki aki tényleg használta, tapasztalatok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!