Hallják a halott rokonaim, amit nekik mondok?
Igen, tudom, hogy veszélyes a szellemvilággal játszani, nem is tervezek, meg nem is tudom, lehetséges-e, de valamiért nagyon érdekel mostanában ez a téma. Közeli rokonom hálistennek még nem halt meg, viszont a dédmamám, aki a gyerekkoromat végigkísérte, nemrég halt meg és nem volt lehetőségem neki megköszönni azt a sok jót és szépet, amit adott nekem, hogy vigyázott rám mindig és hogy nagyon szeretett. Szoktam hozzá beszélni, de nem tudom, hogy hallja-e vagy érzi-e, hogy hozzá szólok. Nem várok választ vissza, de annyira jót tenne a lelkemnek, ha tudnám biztosra, hogy ott ahol ő van, van valami és igenis itt van velem lélekben és nem szűnt meg létezni.
Nagyon kérek mindenkit, hogy csak az írjon privátot vagy kommentet, aki hisz ebben vagy pedig tud bizonyítékot adni, hogy van ilyen és lehetséges, vagy talán megtörtént nála a visszajelzés vagy egyéb. Aki nem hisz benne és úgy gondolja, hogy nincs semmilyen túlvilág vagy azt gondolja, hogy megszűnünk létezni a halál után, kérem ne írjon ide semmit.
A kedves, segítő válaszokat előre is köszönöm szépen! Szép napot mindenkinek! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!