Folyton halott rokonaimmal álmodok, segítene valaki megoldani miért?
azt mondják büntudat miatt álmodsz halottaiddal. nem heverted még ki.még ha ugy is érzed hogy igen, belül emészthet a dolog.
a gonoszosat nem tudom.
én is sokszor álmodom a kutyámrol meg a hugomrol.sokszor eszembe jutnak.
érdekes hogy a papagájomrol nem álmodom pedig jelenleg ö hiányzik a legjobban mert ö halt meg legutobb.
Utolsó,most viccből írtad vagy komolyan?Ha viccből hát tudatom veled hogy ezek a dolgok bizony eléggé megkeserítik a mindennapjaimat,nem vagyok bolond!Ha nem akkor bocsánat!Ez a gonoszos dolog is tényleg megtörtént!
Elsőnek:Erre én is gondoltam hogy lehet tudat alatt én nem tudom elengedni a szeretteimet és tényleg gyötör a bűntudat!Ezt valahogy magamban kellene elrendezni.
Köszönöm nektek a választ!
Menny oda és öleld meg őket.A gonosszal álmodni próbatétel
fordulj meg legközelebb és gondolj egy élő hozzátartozódra vagy ismerősre
Szerintem a kereszttel maximum Jézust tudod megijeszteni, a gonosznak a világon semmi oka félni tőle. Legfeljebb azokra hat, akiket megfeszítettek.
Nem minden álomnak van jelentése, többnyire a saját belsőnket tükrözik. Emlékek, érzések, mint félelem boldogság, aggályok rendszertelen egyvelege az esetek többségében, persze biztosan vannak kivételek.
Attól, hogy apukáddal nem volt felhőtlen a kapcsolatotok, nem jelent semmit. Sőt, talán olyan dolgok nyomasztanak, amiket nem tudtatok megbeszélni, vagy nem tudtál elmondani nekik. 3 Családtag halálát megélni pedig rákényszeríti az embert, hogy olyan dolgokon rágódjon, amiken azelőtt soha. Ha nekem 3 közeli hozzátartozóm halna meg, biztosan fogékonyabb lennék bizonyos dolgokra. (még ennél is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!