Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen az alvási paralízis?

Milyen az alvási paralízis?

Figyelt kérdés
Esetleg ha valaki tapasztalt ilyet akkor azt írjátok le mert elég kíváncsi vagyok, hogy mégis milyen.

2021. márc. 29. 08:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik legrosszabb élmény ami álmomban történt,mondjuk szerencsére csak egyszer.Az a lényeg,hogy felébredsz,de csak fejben,a tested az alszik tovább.Megmozdulni teljes mértékben lehetetlen.Én az ujjamat próbáltam mozdítani,de olyan mintha egy tankot kellene felemelned.Jónéhány percembe beletelt mire nagy nehezen sikerült.Mindehhez hozzájön persze egy elképesztően nyomasztó,rettegő hangulat.
2021. márc. 29. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
2021. márc. 29. 08:54
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Hogy némileg ellensúlyozzam az első válaszadó kommentjét: igen, tényleg nem a legkellemesebb dolog, de általában nem tart sokáig, és ha többször előfordul, megszokod azért, és kevésbé lesz ijesztő. Sőt, másnap néha úgy voltam vele hogy egész menő :)

Úgy foglalnám össze, hogy tényleg nem jó, amikor éppen jön, de igazából semmi extra.

2021. márc. 29. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Épp ma riadtam erre. A figyelő megjelent én meg teljesen lebénulva, pánikba esve nem tudtam segítségért se kiáltani. Nagyon sz.r, senkinek se ajánlom.
2021. márc. 29. 09:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer egyedul aludtam otthon én hulye szellemes dolgokat olvasgattam, felmentem a szobába, ment a tv, nem mertem kikapcsolni se úgy beparáztam. Aztán még ki is találtam a sztorit amiből alváparalízis lett. Belegondoltam mi lenne ha csak hallanám hogy valaki lépked fel a lécsőn. Nem akartam elaludni, de tv mellett csak sikerult erre arra "keltem" hogy valaki lépked a lépcsőn én meg totál pánikba estem, görcsösen próbáltam mozogni, de nem tudtam. A szobában vaksötét volt, kinyílt az ajtó és beköszönt a párom hangján az a valami " szia szivi" erre meg akartam kérdezni "ki vagy te" de nem mertem :D nagyon nehezen préseltem ki a számból, hogy "tűnj el!" Erre fogta magát és szó nélkul szépen becsukta az ajtót és lement a lépcsőn és csak ekkor tudtam megmozdulni,felkelni. Iszonyat volt, életem legijesztőbb élménye, de mégis jó hogy nem láttam semmit közben :D
2021. márc. 29. 20:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ja és még annyi, egyből tudtam persze hogy párom nem lehet az hisz nincs otthon.
2021. márc. 29. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mar volt almomban is alvasparalizisem, ugyanugy nem tudtam mozogni, csak hummogmni, aztan sikerult felebredni orultem, de még mindig almodtam mert csak a belso almombol ebredt fel.. kemeny volt
2021. ápr. 12. 23:02
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
7-es nálad nem jelentek meg a kis szürkék vagy a figyelő?
2021. ápr. 13. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
8-as, te retardált vagy.
2021. ápr. 14. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!