Mi az a tükörmeditáció?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 21:13
1/5 anonim válasza:
Félhomályban szoktak révülni, azaz fókusz nélkül, pislogás nélkül nézni a tükörbe, 5-10 perc után néhányan érdekes változásokat látnak a saját arcukon, más arcokat, formákat...mások pedig semmit.
Nem tudom erre gondoltál-e.
2/5 anonim válasza:
1-es ez ijesztően hangzik. Valaki ki merte már próbálni?
3/5 anonim válasza:
Egyszer amikor van időd 2#-es, ülj le, és gondolod végig, mik azok a dolgok, amiktől félsz.
Aztán engedd el őket. Mindenki (szinte) meghal, van aki 1 napot él, van aki 100 évet, nem szabad ettől félni-függeni.
Ha ezt elengeded, akkor már a többi félelem talán nem is számít annyira.
Belenézni a tükörbe, és olyasmit látni ami te vagy/voltál, csak akkor félelmetes, ha te valamiért félni akarnál ettől...aki kíváncsi, annak inkább izgalmas...te döntöd el.
4/5 Grimfox válasza:
Nem csak a félelem jön felszínre a tükörmeditáció alatt. Az éned olyan részei is, amik nem félelmetesek, hanem megvetendők(a saját, és mások szemében), undorítók, vagy épp megfosztanak a céljaidtól, és kilátástalanságot okoznak. Nem mindenki a félelmeit látja, és nem a félelmek a legrosszabbak, amiket megláthatsz. Aki ezekre felkészül, és elég erős, azt nem csapja le a lábáról az ilyen felfedezés, de valljuk be, elég kevesen elég erősek, hogy felkészülés nélkül elfogadják a saját sötét oldalukat.
5/5 anonim válasza:
Semmi felemetes nincs benne. Honapokig csinaltam, sok felismerest adott. Megtanitott fokuszalni es elcsendesedni. Felkeszitett a meditaciora. Kezdoknek szerintem tokeletes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!