Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Asztrálutazás alatt valódi...

Asztrálutazás alatt valódi világunkat járják be, akik erre képesek vagy valami álomvilágot?

Figyelt kérdés
Például egy asztrálutazó képes lenne átrepülni egy szomszédos helyiségbe kihallgatni két ember beszélgetését úgy, hogy azok észre sem veszik, majd testébe visszatérve az információkat képes elmondani, ezzel bizonyítva, hogy valóban képes testenkívüli utazásra vagy egy üres álomvilágban jár ilyenkor, ahol semmi se köthető a valódi fizikai világunlhoz?

2021. márc. 22. 01:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem mese. Parapszichológia. Ne legyen már csőlátásod. Gonolkodásod ne legyen befásult, makacs, önző. Álmomban egy idős rokonomnál volta, aki már régóta beteg. Beszélgettem vele, mondta, hogy egyre roszabbul van. Rendesen láttam a szobát, konyhát, minden úgy volt, ahogy igazából. Külföldön dolgoztam, anyumot minden nap fel hívtam, hogy hogy vannak. Fel hívtam másnap reggel is, és mondta, hogy az éjjel Mari ángyi meghalt. Na, erre varrjál gombot...

De olyan volt, mintha ott lebegtem volna nála a lakásban, majd a beszélgetés után keztem gyorsan visszazuhanni a testembe, majd visszazuhantam, és hirtelen felébredtem. Olyan volt, mintha a testem "szívta" volna, húzta volna vissza a lelket.

2021. márc. 22. 13:26
 12/17 anonim ***** válasza:
35%
Álmodtál egy beteg idős rokonoddal és ezt akkor vegyen bizonyítéknak? Oké.
2021. márc. 22. 13:46
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

12 én annak veszem, mert egybecseng más hasonló beszámolókkal.

Nem a tényeket kell elvetni, hanem az elméletet.

2021. márc. 22. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Úristen, gyere le :D
2021. márc. 22. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
14 mondd, Fiam?
2021. márc. 22. 14:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
igen, be lehet járni ezt a világot. Csak k nehéz. a gyakoribb az álomhoz hasonló többnyire azonos világban/világokban barangolnak...asztrálvilágnak nevezik...
2021. márc. 22. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:

11-es!

Amit leírtál az csak egy álom volt.

Írtad, hogy tudtad, hogy a rokonod beteg, és hát nm sok van neki hátra.

Tudat alatt jönnek ezek a dolgok.

Nem is gondolsz egy emberre és mégis vele álmodsz.

Az agyad valahogy ezt hozza elő neked.

Nincsen semmi asztrál utazás, meg távolbalátás.

Ha ezek a dolgok léteznének, akkor mondjuk az országok titkosszolgálatainak nem lenne értelme nagyon működni sem, mert így bárkit letudnának fülelni, hallgatni - ráhatással lenni emberekre.

Emberi fantázia és mesevilág ez, nem több, de mindig vannak olyanok akik túl sok jelentőséget tulajdonítanak maguknak.

2023. júl. 13. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!