Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha az anyámnak előttem volt...

Ha az anyámnak előttem volt egy vetélése, utánam pedig egy abortusza, az jelentheti azt, hogy nekem sem kellene itt lennem?

Figyelt kérdés
Sőt, utána még teherbe akart esni, de már nem sikerült. Az apámnak meg van egy eltitkolt gyereke, akiről szinte senki sem tud. Nagyon durva mentális gondjaim vannak, plusz rengeteg bántást kaptam már, mostanra jottem ra, hogy hiba volt a születésem. Ezek az események csak meg biztosabbá tettek ebben. Hogy gondoljam az ellenkezőjét?
2021. márc. 21. 11:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Ki tudsz kelni az ágyból, nem szorulsz mesterséges lélegeztetésre és etetésre? Akkor nem vagy életképtelen, csak tehetetlen. A mentális betegséget pedig már lehet kezelni. Egyszerűen csak te is olyan vagy, aki imád nyavalyogni meg ködös humbugokra mutogatni azért, miért nem teszel magadért semmit sem. Az, hogy apád is ilyen hülyeségeket hisz szintén csak azt mutatja, hogy volt kitől örökölnöd ezt a nem túlmagas intelligenciát igénylő mentalitást. Tehetnétek a sorsotokért, de látom, azt nem akarjátok. Akkor jó nyafizást!
2021. márc. 21. 21:53
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
*túl magas
2021. márc. 21. 21:53
 13/21 A kérdező kommentje:

Beletrafaltal, jelenleg pont, hogy nem tudok kikelni es enni sem. Az elmúlt években erőm felett dolgoztam, úgy hogy közben aludni sem tudtam a szorongástól.

Az intelligenciát szerintem hagyd ki, minél inkább átlátod a dolgokat, annál nagyobb esélyed van a depresszióra/szorongasra. Ebbe sem gondolsz bele. Plusz a hajlam öröklődik. Ha valakivel folyton történnek a megmagyarázhatatlan rossz dolgok, egy ido után sok lesz es belefárad

2021. márc. 21. 22:38
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Te mit látsz át pl? Oké, a világ benne az emberekkel ilyen meg olyan, ezt átlátják sokan... Öröklődhet, de van segítség, lehet járni terápiába plusz elég jó gyógyszerek vannak mindkettőre, nem szégyen az! Nekem alig több, mint egy év különbséggel halt meg két nagyon közeli családtagom, mindkettő hirtelen ha azt vesszük (búcsúzásról szó sem eshetett), plusz anyámon életmentő beavatkozást kellett csinálni tavaly. Szerinted nem tudok semmit? Jah, és a tragédiák előtt is voltak már mentális nyavalyáim... Ettől még az élet megy tovább, próbálok vele megküzdeni, hálás lenni a sok pozitív dologért, és eszemben sincs az ezotéria hazug humbugjaiban elmerülni és az agyrémeivel magyarázni élettani dolgokat... Írtad, hogy utálod a szürke hétköznapokat. Na, én meg az elmúlt két évet szívesen elcseréltem volna ilyen unalmas napokra, kérte a franc az ilyen jellegű izgalmakat...
2021. márc. 22. 03:31
 15/21 A kérdező kommentje:
Az “ezoteria hazug humbukjai” ahhoz képest mégis ebben a topikban vagy es itt valaszolgatsz nekem.
2021. márc. 22. 14:01
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Sikerült a lényegre reagálnod, gratulálok! :) Igen, mivel egyszer válaszoltam ebben a topikban egy kérdésre azóta ad ki innen is találatokat, jééé. Kár, hogy érdemben semmire sem tudtál reagálni, de nem is lep meg. Egyébként mesélj már arról a logikáról kérlek, ami neked abból, hogy anyád egyszer egy terhességet nem csinált végig, nálad azt hozta ki, hogy akkor neked nem kellene itt lenned? Apád eltitkolt gyereke kb. ugyanekkora talány, hogy mi köze van a te jelenlegi állapotodhoz. Ennyi erővel hihetnél a repülő spagettiszörnyben is, kb. ugyanannyi összefüggs van a dolgok közt. Na mindegy, ezer bocs, hogy a józan ész szabályai szerint próbáltam rád hatni!
2021. márc. 22. 14:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Bar baromi bunkó a stílusod, de azért válaszolok, hogy megértsd. Rengeteg bántást kaptam életemben, öröklött mentális betegsegeim vannak, emiatt értéktelennek érzem magam. Majd sorra jöttek az információk: abortusz, vetélés, apám zabigyereke, aki nem is tudja, hogy ő az apja, majd anyám sikertelen próbálkozása az új gyerekre. Mivel látom, hogy valami nagyon nem stimmel a családban, ezért elkeztem az ezoteria fele fordulni. Ne mondd, hogy neked ezek nem tűnnek jelnek. Plane úgy, hogy egesz életemben nagyon szerettem volna egy testvért.
2021. márc. 22. 15:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Es ugyan miért nem lep meg, hogy “érdemben semmire sem tudtam válaszolni?” Fejtsd mar ki kérlek. De az intelligenciát nyilván hagyd ki belőle
2021. márc. 22. 15:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi volt a bunkó a stílusomban, de most úgy halál komolyan? Az, hogy ködös, bebizonyíthatatlan teóriák helyett inkább szakembert ajánlottam? Az, hogy inkább a józan észt pártolom az ezohumbugok helyett? Sem a mentális betegségek, sem a kirekesztés nem ismeretlenek nekem, családi problémák pedig mindenhol vannak, de ettől nem lesz senki sem értéktelen! Az utolsó két évem pedig no komment. Bőven lenne okom belemagyarázni bármit, de az tévút. Jelnek bármit vehet az ember (mint írtam, nekem már közvetlen a születésem utáni napok sem a megszokott módon teltek), azt lát bele, amit csak akar, de bizonyítani úgyse fogja tudni soha, ebbe max. csak beleőrülni lehet. Sajnálom, hogy neked nem lett tesód pedig vágytál rá, de ha így érzed, esetleg tégy egy próbát apád gyerekével, hátha kíváncsi lesz rád! Egy próbát megér.
2021. márc. 22. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor tuti hülye vagyok én is, de én se látok semmilyen összefüggést. Tudtommal sajnos minden 2. nő életében legalább egy abortuszt igénybe vesz, akkor ennyi erővel a fél világnak nem kellene a világon lenni, vagy mi? Nekem is több női felmenőm vette igénybe, az egyik konkrétan egy fél óvodára való gyereket vetetett el, és csak egyet hordott ki (később jóformán azt sem ő nevelte fel)... Ebben mi jel lenne? Semmi, csak nem akart családos életet élni, mert rájött, hogy nem vágyik az anyaságra.
2021. márc. 23. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!