Telekinézis, de hogyan?
Szeretném megtanulni a telekinézist, de egyszerűen mindenhol azt látom, gyakorolj, van az a tű meg piramis stb videók, láttam, elkezdtem de mire kell gondolnom közben??
Mindenki csak azt mondja, hogy koncentrálj, gyakorolj.
Oké, de mit?
Pontosan mire gondoljak? A kezemnek mi a szerepe? Odateszem, éreznem kellene a kezemben energiát? Nem érzek semmit, csak hogy fárad a kezem, mert sokáig tartom.
Most akkor ez lehetséges egyáltalán?
Hogyan gyakoroljak?
Valaki kifejthetné végre, mert mindenki csak azt ismételgeti, hogy gyakoroljak, de hogyan meg mit?
Oké összeállítottam a kis szerkezetet, de azután? Vegetálok felette órákat, mit kellene éreznem?
Mire kellene gondolnom?
Mit gyakoroljak tulajdonképpen? Nézzem még 5 órán át szúrós szemmel a papírt? Vagy mit csináljak a kezemmel? Mindegy milyen pózban tartom csak legyen mellette?
Vagy van erre külön póz kitalálva?
Valaki segítsen, mert szeretném, de nem megy :(
(1 hónapja próbálkozom minden este néhány órát kisebb szünetekkel mivel fárad a kezem)
A különféle módszerek csak eszközök ahhoz hogy az energiáidat összpontosítsd egy pontba de ha erőlteted nem fog menni.
A türelem és kitartás fontos, de van hogy ezzel együtt is eredménytelenek lesznek próbálkozásaid.
Ez ne keserítsen el,sőt!
Tegyük fel, hogy tudsz mozgatni tárgyakat. Nagyokat is. Te elmondanád fűnek-fának hogy kell?
EGY embert mutassatok aki tud ilyet, az embernek nincs ilyen képessége. Felesleges rá energiát pazarolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!