Ha a telekinézist gyakorlom Isten megharagudhat rám?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 13:16
1/19 anonim válasza:
Nem hiszem, de azt hogy gyakorlod?
2/19 anonim válasza:
Isten nem haragszik rád, sőtt lehet küld neked egy beutalót egy pszichiátriai intézetbe. Ott nagyon sok telepatával, mágussal és varázslóval talizhatsz. Akár még új dolgokat is megtanulhatsz ott
3/19 anonim válasza:
Minden okkal történik. Ha neked megy a telekinézis, csinálj egy videót róla és youtube sztár lehetsz.
5/19 A kérdező kommentje:
A telekinézis nem varázslás.
2019. okt. 30. 17:28
6/19 A kérdező kommentje:
szerintem
2019. okt. 30. 17:28
7/19 anonim válasza:
és akkor légyszi valaki mondja már meg Jézus mi volt a halandó világban, reálisabban mint Isten fia! Nem varázsló, mágus vagy sarlatán? nem azért de mi a rossebért haragudna meg?
8/19 Wannabeapro válasza:
nem tom..
de ne felejtsd: LeviÓszá! Nem levioSSZÁ..
9/19 anonim válasza:
kéhlek szépen heteske:
Az inkarnálódott Logosz, I. Szava, Neve.
Szívesen.
Kérdező: gyakorold, nem tudom a választ, de azt tudom, hogy hasznosabb, ha egy hangszert, vagy éneket, vagy rajzolást, vagy más kifejezési formát gyakorolsz.
Többre viszed, mint azt a tárgyat arrébb.
Messzebbre jutsz vele.
Meg aztán úgy van az, ahogy Weöres Sándor mondja:
"Mert hiszen az ember átlát a falon, de nem lát keresztül a fal hiányán."
10/19 Wannabeapro válasza:
nem tom..
de ne felejtsd: LeviÓszá! Nem levioSSZÁ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!