Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges esetleg?

Lehetséges esetleg?

Figyelt kérdés
Vannak dolgok amik nagyon foglalkoztatnak,peldául hogy ha valaki személyről álmodunk álmon keresztűl tudnánk e egymással komunikálni? Van egy olyan eset ami velem történt, volt egy személy akiről nagyon régen álmodtam még soha életem ben nem láttam de élő valós személy volt mert később pár évre rá TV ben láttam,tehát ha valós személy ről álmodunk akit azelőtt nem láttunk még sehol vagy éppen láttunk de komunikalni akarsz vele valahogy akkor ez álmon keresztűl sikerűlhet úgy hogy ha meg beszéltek egy találkát az álmotokban az a valóságban tényleg fel fog keresni, valahogy úgy értem ezt mint a telepátia vagy mint hasonlók, valakinek a fejébe bele kerűlsz és úgy szólsz hozzá hogy ki sem nyitod a szád és, mondjuk ugyan ezt csak álmon keresztűl mint egy vizuális telefon, pl ha esetleg tetszik egy külföldi nő te meg jelensz a fejében mint egy álom kép és hiába nem beszéled a nyelvét álmon keresztűl meg értitek egymást ő a saját nyelvén hall téged míg te is a sajátodon őt, lehetséges ez ? Paraszt válaszokat nem kérek ne is írjon az olyan aki hülyének néz és csak be szólni tud mert esetleg nem írtam helyesen vagy hasonlók.

#tudomány #Lehtséges e ?
2021. márc. 11. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy mindenféle tudományos alapot nélkülöző butaság.

Ha ezzel ellentétes választ akarsz, akkor az Ezotéria kategóriában tedd fel ezt a kérdést...

2021. márc. 11. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
De az agy és a talepatikus dolgok az igen is tudomány kategóriába tartozik.
2021. márc. 11. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Az agy igen.

A telepátia nem.

2021. márc. 11. 16:45
 4/5 Grimfox ***** válasza:
27%

A telepátia a parapszichológia tárgykörébe tartozik, az pedig a gyk-n az ezotériába van besorolva.

A telepátia nem működik álmokon keresztül. Ha fogadsz is beérkező gondolatot, az nem az eredeti tartalomként, hanem az álomba beépülve, teljesen álomképként fog megjelenni, azaz nem fogod tudni, hogy kívülről jött, küldőként pedig egyáltalán nem tudsz funkcionálni. Álom során ritkán, és csak nagyon korlátozottan aktív a külső kommunikációs képesség(a hétköznapi is, nemhogy a telepatikus). Gyakoribb, hogy a prekogníció, intuíció, és más passzív érzékelő képességek lépnek működésbe. Persze még ez is ritka.

2021. márc. 11. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj, szerintem ez nem lehetséges. Mármint, alapjáraton nem mi irányítjuk az álmainkban történő eseményeket, hacsak nem tudatos álmodásról van szó.
2021. márc. 11. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!