Láttatok már ilyet? Bővebben lent.
Leszögezném, hogy nem vagyok jártas semmilyen spirituális hókuszkópban, nem is hiszek benne. Azért kérdezem, hogy aki foglalkozik ilyesmivel, találna-e magyarázatot? Egyáltalán mennyire lehet ez gyakori?
Szóval volt egy kapcsolatom, ahol az illetőnek volt a testén egy bőrkinövés. Olyan, mint mondjuk egy kisebb bibircsók, de nem az arcán.(Nem fertőző!) Miután szakítottunk, nekem is ugyanoda nőtt egy kisebb. Aztán kibékültünk, az enyém eltűnt. Aztán megint szakítottunk és kijött megint, ez még megismétlődött párszor. Na, de már több évvel ezelőtt szakítottunk véglegesen. Akkor kinőtt nekem, már ugyanakkora, mint az övé és pontosan ugyanazon a helyen van. Azóta is ott van.
Ilyesmit még nem hallottam de talán egy átok lehet.Az exbarátodhoz van inkább köze.
Ha mégsem átok, úgy egy nagyon furcsa véletlen bár véletlenek nincsenek...
Vagy ez valami leszületés elötti egyezség volt köztetek, hogy megpróbáljátok együtt, és ez az emlékeztető.
...de passz, nem hallottam még ilyet
Testvérek voltatok az előző életetekben
:))
Nem tudom, mi lehet az oka.
Annyit tudok hozzáfűzni, hogy van egy exem, akivel mindig is egy országnyi távolság volt köztünk, tehát bármiféle esetleges rokonság kizárt. Viszont mondta, hogy hasonlítok anyukájára, ami eléggé igaz, mondjuk örá is hasonlítok eléggé. De ami igazán érdekes, hogy mindkettőnk arcán ugyan azon helyen van három pici anyajegy, ugyaolyan formában "háromszög alakzatban", de pontosan ugyan ugy, helyezkednek el, mintha egymás tükörképei lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!