Kb két órája kint cigiztem és észrevettem egy felgyúló nagyon fényes ragyogást a homályos, borús égen szemben, erős arany fénye volt, de mint egy UV lámpának, egyre nagyobb. Aztán alig egy percre rá elment a házunk felett, elég gyorsan ide ért. Mintha háromszög alakú lett volna, de nem nagyon láttam a sötétben.
Halk volt nagyon, alul jobb oldalt kék, bal oldalt piros fénye volt. Középen és elől fehér.
Nem hiszem, hogy UFÓ lett volna, inkább egy különleges repülőgépnek tűnt. Ti láttatok már ilyet ?
Itt rendszeresen látok ilyen repülőgépeket,amilyet írtál.
2020. szept. 1. 07:05
3/9 anonim válasza:
Megnéztem az ufó kutató állomásomon és valóban érkezett pozitiv jelzés hajnalban.
2020. szept. 1. 08:39
4/9 anonim válasza:
Igen, láttam már ilyen repülőt. Kb. minden ilyen repülő ilyen.
2020. szept. 1. 09:38
5/9 anonim válasza:
Igen, de ez még csak a kezdet, hamarosan invázió közeleg a saturnus melletti holdjáról.
Üdv
2020. szept. 1. 09:44
6/9 anonim válasza:
"erős arany fénye volt, de mint egy UV lámpának2"
Eddig úgy tudtam, hogy az ultraibolya fény nem arany szinú.
Ha ezt szesz és anyag nélüli állapotban láttad, csak a 11-ik dimenziójú világegyetem valamelyik sarkából tántorgott ide a járgány.
, Telód nincs, hogy előkapd és fotót csinálj róla?
2020. szept. 1. 10:14
7/9 anonim válasza:
Nálunk sok ilyet látni mert viszonylag közel lakunk a reptérhez, és leszállás megkezdését kb itt szokták és ilyenkor már felkapcsolják a fényszórokat hogy lássanak is valamit és ha picit párásabb az idő vagy valami akkor megtöri a fény útját és olyan mint ha repülő fényes háromszög lenne az egész, ez főleg felhős időben vehető így észre amikor magát a repülőt nem látni szinte.
2020. szept. 1. 12:38
8/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy olyan erős volt a fénye mint egy UV lámpának, de aranylóan fénylett. Nem csináltam róla videót, nem mertem. Be is húztam a függönyt, aztán mikor kinéztem újra itt ment el felettem, nem lett volna rá időm sem. Meg is nyugodtam mert láttam, hogy nagyon halk repcsi, direkt nem az ufó észlelésekhez írtam ki. Csak kiváncsi voltam más is látott-e már ilyen repülőt, nekem nem volt mindennapi látvány.
2020. szept. 1. 13:41
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, biztos akkor az idő miatt tűnt furcsának. Nem sok mindent lehetett belőle kivenni, csak nagyjából a formáját meg a ragyogó fényét. Tényleg felhős idő van most a napokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!