Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Theta Healinggel foglalkozók!...

Theta Healinggel foglalkozók! A Theta Healing folyamat során a kezdeti esemény a kihúzás, betöltés, stb miatt változik meg vagy kell odaképzelni másik eseményt?

Figyelt kérdés

2021. febr. 26. 05:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Segítőkészséged nulla, tudásod nulla, ellenben mások felett tévesen ítélkezel.

Nálad ezek szerint nem működött a Theta Healing!

2021. febr. 26. 12:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Veszekedni felesleges. Az az ego játéka. Ahhoz, hogy változzunk, el kell fogadnunk, hogy nem tudjuk a válaszokat, különben nem kellene kérdeznünk. A másik ember győzködése meg nem fog előre vinni, megint csak az ego küzdelme. Amikor elkezdesz tudatosodni, elengeded azt az igényedet, hogy másokat meggyőzz és igazad legyen. Persze ezt is vehetitek győzködésnek.

Minél többet Thetázol, annál jobban meg tudod majd különböztetni a képzeletedet és a kapott információt. A tanúsítás (vizualizálás) ahhoz szükséges, hogy formát adj az Isteni Energiának.

Amikor a törlést, betöltést vizualizálod, és egyáltalán ThetaHealinggel dolgozol, add át az irányítást a Teremtőnek. Sokkal eredményesebb leszel.

2021. febr. 27. 15:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Szerintem ő nem tudhatta, hogy olvastam-e a könyveket és hány videót néztem-hallgattam meg a témában.

Illetve, még akár tudhatná is, ha megkérdezte volna Teremtőt. :)

De eleve osztani jött ide, mint kiderült.

2021. febr. 28. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!