Ha nagyon fiatalon meghalna a férjed a gyerekeid apja és kettő perce van a temető, milyen sürün mennèl ki a temetőbe?
5ös vagyok.
Hát ezért írtad ki? Nem számít ilyen szempontból, más mit csinál. Ha te ettől érzed jobban magad, akkor semmiképp se hallgass a barátnődre. Mind máshogy éljük meg ezeket a dolgokat és máshogy dolgozzuk fel a helyzetet. Én attól, hogy nem járkálok temetőbe, teljesen megértem, hogy valaki ebben talál megnyugvást. Mondd meg a barátnőnek, hogy neked erre van szükséged. Ha szeret, nem fog piszkálni miatta.
Ha ott érzel megnyugvást, és jót tesz a lelkednek, csináld, ne foglalkozz mások véleményével.
Könnyű úgy beszélni, hogy nem tapasztalják meg...
Menj, neked most ez kell.
Az emberek nem egyformán dolgozzák fel a gyászt és nem egyformán állnak hozzá a temetőbe járáshoz sem. Ettől még egyik sem lesz rosszabb. Itt a legjobb amit tenni lehet, hogy elfogadjuk, hogy nem vagyunk egyformák és nem kritizáljuk a másikat, csak mert nem értünk egyet.
Én nem járnék ki gyakran, mert nekem ez nem jelentene túl sokat, hiszen az csak a teste. Ennél még otthon is jobban érezném a jelenlétét, hiszen oda kötődnek a közös emlékeink, ő is ott élt. Szóval az, hogy nem járnék ki gyakran, nem azt jelenti, hogy nekem ő nem is volt fontos vagy ne gondolnék rá onnantól, csak nekem ez nem a temetőhöz kötődik. Ettől függetlenül megértem és elfogadom, hogy másnak meg jól esik ha rendszeresen megy. 3 hét után főleg. Nem is értem miért szól bele a barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!