Az érzelmem kihatott a történésekre?
Régóta együtt voltam a párommal egy kapcsolatba amiből kiakartam szakadni, de nem sikerült. Nem akartam se megbántani, se teljesen eldobni magamtól.
Emellé még összegyűltek kisebb problémák amitől teljesen kikészültem. Csomó ideig csak sírtam a takaró alatt, majd kaptam egy képet egy olyan ismerőstől akivel már egy hónapja nem kommunikáltunk. A képen egy síró ember volt. (a beszélgetés többi része nem fontos) Egyértelmű jelnek tűnt.
Másnap még mindig szarul voltam és zombiként mozogtam, majd írt a párom, hogy nem érzi azt amit eddig és szakítani akar. Ekkor úgy éreztem végre felszabadultam egy olyan jövő alól amit nem akartam volna megélni.
A síró kép, és a legnagyobb problémám megoldása másnapra egyértelmű közlés volt felém, ebben biztos vagyok. Más élményeim is voltak de ez a mostani egy rendkívül érdekes tapasztalat volt. Mit gondoltok erről?
Én szerintem értem, de magyarázd el kérlek...
Kurvára nincs köze ahhoz hogy te a takaró alatt milyen képeket néztél vágod?
Leírtam hosszan kifejtve a dolgot de inkább kitöröltem mert úgyse értenéd.
Vannak kérdések amikhez kevés vagy. Azokat csak pörgesd tovább.
Oh ezaz, legalább elhiszed :D
Én meg már azt hittem nem ezotériás vagy xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!