Az, hogy szerencsétlen vagyok és kétbalkezes az valami átoktól lehet?
Azèrt van így, mert bebeszéled magadnak.
Belülrôl kell indulni a változásnak, ès majd követi a külvilág.
Hidd el, hogy nem vagy szerencsétlen. Ha elhiszed, ezt fogod tapasztalni.
Sok sikert!
A legtöbb esetben lustaság és koncentráció hiány sz oka. Grátisz ha még magasak az elvárások és még stresszelnek is.
jó a környezetváltás és a személyiségfejlesztés.
én kb stabil életet éltem sokáig majd totál letargia és kopp ezek voltak velem is, és szép lassan kimásztam a veremből. Én is átoknak hittem de nem az, önfejlesztés és lecsendesednek a hullámok.
monduk úgy sokáig üres hajóként ringtam a tengeren, irány cél és kormányos nélkül...most kb kézzel evezek de az is 1000x több a semminél
Azt, hogy szerencsétlennek érzed magad, valahogy magadban kell rendbe rakni. Valahogy meg kéne látnod magadban a jó dolgokat. Pl. szépen és helyesen írsz, jól fogalmazol. Ezzel kezdheted is ;) Biztos, hogy vannak más jó tulajdonságaid is, azokra összpontosíts!
Az ügyetlenséghez: próbáltál már valamilyen sportot űzni? A legtöbb mozgásforma segít helyrepofozni az egyensúlyérzéket, megtanulod irányítani a saját testedet, felmérni a távolságokat, továbbá fejlesztik a koncentrációs képességet. Nekem legalábbis nagyon sokat segített, előtte én is egy két lábon járó katasztrófaövezet voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!