A Föld tényleg lapos?
Nekem az emberekhez kéoest hatalmas spirituális tudásom van. Adatot is, bár nem sokat gyűjtöttem a témában. Mindenféle energetikai vonatkizásról is hallottam már.
Ki kell jelentnem, higy fogalmam sincs milyen formában létezik a föld és a világűr. Valami nem klappól azzal, amit be akarnak adni nekünk, de a lapos földesség sem oké.
Inkább ezt nézd meg. Egy földmérő csinálta ezt a videót, aki a saját szakmai tapasztalatát is felhasználva mondja el, hogy miért nem lapos. Ha valaki nem szakavatott, azt át lehet ejteni, ha a csaló, sarlatán képes hihetően bemutatni azt, ami komplett hülyeség
A térképen igen. De térben nem.
H fogsz egy labdát leteheted az asztalra anélkül hogy elgurúlna, szóval ott vízszintes.
Ahogy a kör 360° vízszintes vonalak halmaza
Próbáld ki egy 10x10-es alapon centinkent felosztás majd vonalzoval összekötött először y tengelyen a 10-et az x tengely 1-jével majd y9 X2 y8x3 stb. Mit kapsz a vonalakból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!