Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Föld tényleg lapos?

A Föld tényleg lapos?

Figyelt kérdés
Egyszer láttam egy videót erről és azóta ezen agyalok. Igazán valóságos érvekkel volt alátámasztva ez a tény a videóban.

2021. febr. 17. 00:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Nekem az emberekhez kéoest hatalmas spirituális tudásom van. Adatot is, bár nem sokat gyűjtöttem a témában. Mindenféle energetikai vonatkizásról is hallottam már.

Ki kell jelentnem, higy fogalmam sincs milyen formában létezik a föld és a világűr. Valami nem klappól azzal, amit be akarnak adni nekünk, de a lapos földesség sem oké.

2021. febr. 17. 15:13
 12/17 fabijoe ***** válasza:
100%
Nem.
2021. febr. 17. 15:47
 13/17 anonim válasza:

Inkább ezt nézd meg. Egy földmérő csinálta ezt a videót, aki a saját szakmai tapasztalatát is felhasználva mondja el, hogy miért nem lapos. Ha valaki nem szakavatott, azt át lehet ejteni, ha a csaló, sarlatán képes hihetően bemutatni azt, ami komplett hülyeség

https://www.youtube.com/watch?v=M5rxO97ciiw

2021. márc. 11. 11:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A térképen igen. De térben nem.

H fogsz egy labdát leteheted az asztalra anélkül hogy elgurúlna, szóval ott vízszintes.

Ahogy a kör 360° vízszintes vonalak halmaza

Próbáld ki egy 10x10-es alapon centinkent felosztás majd vonalzoval összekötött először y tengelyen a 10-et az x tengely 1-jével majd y9 X2 y8x3 stb. Mit kapsz a vonalakból

2021. márc. 11. 11:41
 15/17 anonim ***** válasza:
vízszintes tehát lényegében 1 nagy óceán.
2021. márc. 31. 10:46
 16/17 anonim válasza:
ofc lapos, az eltűnt ember igazából mind lesétáltak róla
2021. márc. 31. 18:07
 17/17 kenlord válasza:
100%
14-es. Hülye vagy? Ne kérj tőle ilyet, mert belezavarodik szegényke már az elejébe xD. Hát aki megkérdőjelezi a Föld alakját, az nem hiszem, hogy ezt meg tudja csinálni xDD
2021. máj. 5. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!