Hogy lehet hogy rózsaszín a színem pedig fiú vagyok?
Májusi vagyok, de bármi jobban illik hozzám az általa javasoltnál. 🤷♀️
Még csak nem is áll jól.
Ha gondoskodásra,érzelmi biztonságra vágyó érzékeny Rák vagy akkor teljesen érthető...A rózsaszín egyébként a gyökércsakra piros színének lágyított változata ami nem mellesleg a Szívcsakra átváltó színe is,ami meg a zöld ugye:
A piros továbbá határozott férfi minőség és tűz elem..
A gyökércsakrához tartozó archetípus pedig az "Anya"...területei a ön/gondoskodás,visszahúzódás a külső káoszból-feltöltődés fizikai és érzelmi szinteken,gyökeret eresztés,motiváltság,határozottság,saját igényeidért való kőkemény kiállás...
Ha ez a csakra sérül akkor egy fekete elszíneződéssel bebarnul...ezis stimmel..
Ha pedig oroszlán vagy akkor viszont jó lesz ha kva gyorsan összeszeded magad.. :D
Kis mellékinfó az anyukák babaöltözet kiválasztásánál milyen ösztönös sugallatoknak engedve vásárolgatják a lányoknak a lágyított férfias színeket és a fiúknak meg a nőies vízelemű kékeket mint kompenzálásként és tudat alatt egyensúlyra törekedve...közben azt hiszik a kék az milyen férfias hideg szín...
Még a kínai asztrológiánál nézz körül,ha gondod van a rózsaszínnel,ami engem illet inkább születnék az Addams familybe bár skorpió létemre NEM a fekete és a vörös a kedvencem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!