Sose néztem utána, mik azok a csakrák, mert ilyen ezo-belemagyarázásokra nem voltam kíváncsi, de azért azt gondoltam kábé tudom mire érthetik. Teljesen rosszul hittem eddig?
Figyelt kérdés
Azt gondoltam a csajrák valami áramlásról szólnak, és ha jógán és hasonló dolgokon használják, akkor biztos van valami fizikai dolog mögötte, nem csak kitaláció, legfeljebb leírtak róla még pár dolgot, ami szubjektív vagy kitaláció, de az alapja létezik. Mivel az én életemben egyfajta áramlást éreztem, ezért azt hittem biztosa az a csakra, és lehet hogy van több is, de azt jógával és meditációval lehet felfedezni. Amit én éreztem mindig az viszont a szexuális kielégülésnél történik, szerintem sokan érzik, nálam egyfajta energia távozás van a talpakon keresztül, legalábbis így érzem, és azt gondoltam, hogy ez lehet egy áramlás, amikről a csajrák szólnak. Most viszont utánanéztem, és nincs is olyan csakra, ami a talphoz kapcsolódna, pedig azt hittem a hétből biztosan ez lesz a legfontosabb, hiszen ezt sokan megtapasztalják. Ezek szerint tök hülyeséget hittem eddig?2021. febr. 13. 18:07
11/14 anonim válasza:
10, csak annyira megszokott érzés, hogy észre sem veszed. Próbáld megfigyelni mit érzel a tenyeredben (amikor üres).
12/14 anonim válasza:
Megfigyeltem. Talán valami enyhe bizsergést érzek a tenyeremben, ha üres. Ezt kéne éreznem?
13/14 anonim válasza:
Igen olyasmi! Mindenkinél más, de a leggyakoribb a bizsergés. Már vibráló - hullámzó érzést érzek amúgy, viszont én is bizsergésként vettem észre az elején.
14/14 anonim válasza:
érezni kell, ennyi az egész...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!