Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sose néztem utána, mik azok a...

Sose néztem utána, mik azok a csakrák, mert ilyen ezo-belemagyarázásokra nem voltam kíváncsi, de azért azt gondoltam kábé tudom mire érthetik. Teljesen rosszul hittem eddig?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam a csajrák valami áramlásról szólnak, és ha jógán és hasonló dolgokon használják, akkor biztos van valami fizikai dolog mögötte, nem csak kitaláció, legfeljebb leírtak róla még pár dolgot, ami szubjektív vagy kitaláció, de az alapja létezik. Mivel az én életemben egyfajta áramlást éreztem, ezért azt hittem biztosa az a csakra, és lehet hogy van több is, de azt jógával és meditációval lehet felfedezni. Amit én éreztem mindig az viszont a szexuális kielégülésnél történik, szerintem sokan érzik, nálam egyfajta energia távozás van a talpakon keresztül, legalábbis így érzem, és azt gondoltam, hogy ez lehet egy áramlás, amikről a csajrák szólnak. Most viszont utánanéztem, és nincs is olyan csakra, ami a talphoz kapcsolódna, pedig azt hittem a hétből biztosan ez lesz a legfontosabb, hiszen ezt sokan megtapasztalják. Ezek szerint tök hülyeséget hittem eddig?

2021. febr. 13. 18:07
1 2
 1/14 anonim válasza:
86%
tudományosan bizonyított, vannak műszerek amivel bizonyították a létezését. aura fotó is van, most már a csakrát is tudják, ez tény. aki mást mond az tájékozatlan
2021. febr. 13. 18:11
 2/14 anonim ***** válasza:
50%

1

Forras?

2021. febr. 13. 18:19
 3/14 anonim válasza:
80%
csak egy nevet adok, a kutatást el kell végeznie mindenkinek: Joe Dispenza Agykutató
2021. febr. 13. 18:56
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Jaaa, Joe Dispenza :D Chiropracticbol szerezte a diplomajat, ami egy altudomany. Semmit sem bizonyitott, csak irt par konyvet. Olyan tudomanyos kutatasa/kiserlete nincs, ami bizonyitana a csakrak letezeset. Ha igen, akkor linkeld be! :)
2021. febr. 13. 19:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne, hogy nincsenek bizonyítékok és nem is akarom. Azt gondolom, hogy szubjektív érzéseken alapul, csak azt hittem eddig tudom, hogy kábé milyen érzés lehetett a kiinduló alap, és azt furcsállom, hogy a talphoz egyáltalán nem kapcsolódik csakra, pedig én csak ott érzem az áramlást, és sokan szex közben.
2021. febr. 13. 19:32
 6/14 anonim válasza:
34%
itt van még egy többet tényleg nem írok hisz nincs értelme túl korlátolt az emberek többségének az elméje. mint mikor régen mondták hogy a bolygó nem lapos. majd húsz év múlva jusson eszetekbe: [link]
2021. febr. 13. 19:51
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
Erre belinkel egy újvilágtudatos cikket. Nincs több kérdésem.
2021. febr. 13. 19:54
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

Normál "nyugati" műszerekkel sosem mérték, sem CT-n, sem MRI-n, de semmin sem látható, mérhető. Ez viszont már ezotéria nem szexuális kategória.

Teljesen másért kondícionálódott benned ez az érzet, van egy olyan érzésem hogy esetedben a talpaknak, lábaknak van némi szexuális töltete, jelentősége. Ha nő vagy hááááááát a lábfetisiszta férfiak álma leszel.

2021. febr. 13. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazábol a tenyéren és a talpon is van.

7 főcsakra a gyökér-, szakrális-, napfonat-, szív-, torok-, harmadikszem-, koronacsakra. De számos mellék csakra is található a testen és a legfontosabbak a tenyér- és a talpcsakra. De főleg a talpcsakra mert azzal vagy összeköttetésben az “anyafölddel”. A tenyércsakrával meg könnyen tudsz energiát leadni-felvenni.

[link]

[link]

2021. febr. 13. 23:07
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Én sosem éreztem ilyesmit.
2021. febr. 14. 09:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!