Mindentudó99 kérdése:
Egy ismerősöm ha leülünk asztalhoz sarokba nem akar ülni. Mi lehet ennek az oka valami babona?
Figyelt kérdés
Majd megkérdezem tőle legközelebb. De addig is érdekelne2021. febr. 12. 16:36
1/8 Grimfox válasza:
Nem lehet, hogy valamilyen klausztrofóbiához hasonló problémája van, és ezért nem szeret zártabb helyre ülni? Vagy olyan helyre, ahonnan nehezen jut ki, mert mondjuk mindkét oldalán ülnek, hátrafelé meg nem tud kijutni?
2/8 anonim válasza:
A sarokban levő székből, nehezebb menekülni, ha veszélyben érzi magát. Ha körül ülitek az asztalt, akkor mindig, háborgatnia kell valakit, ha ki akar menni a Wc-re.
3/8 A kérdező kommentje:
Majd megkérdezem. Azt hittem valami babona.
2021. febr. 12. 18:15
4/8 anonim válasza:
Én ugy tudom hogy asztal sarkahoz azért nem ülünk mert akkor nem megyünk férjhez.
5/8 anonim válasza:
Nem is vagy mindentudó ha nem tudod.
6/8 anonim válasza:
Igen, én úgy ismerem, ha az asztál sarkán eszel, vénlány leszel (tehát 30 éves korodig nem találsz férjet).
7/8 A kérdező kommentje:
Kösz 39 éves elvált
2021. febr. 15. 14:52
8/8 anonim válasza:
Én pl szeretek sarokba ülni, mert minden felé tudok koncentrálni anélkül, hogy mögém kéne figyelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!