Tiszába vannak azzal azok a vallásos istenhívő emberek hogy a jóslás, mágia, asztrológia, horoszkóp stb Isten ellenes dolog?
Már mit aki istenhívő és hisz az ilyen jóslás,mágia,stb dolgokba!
Meg hogy szellemet láttam!A kereszténység ezt se nagyon hiszi vagy nem nézi jó szemmel!(nem hiszi el)
mert az angyali valamint démont űző mágia és a misék szertartás varázslatai az istenüktől eredő mágia, olyan, amit az istenük, vagy angyalai közvetítenek.
Az ilyen mágia "ára" a tiszta élet és a tiszta, istenük szelleme szerinti jó cél, másként nem kapnak segítséget.
mivel ez az isteni erő tulajdonképpeni kérése, és előmozdítja istenük erejének növekedését, az uruk szemében ez nem bűn.
20:42-es vagyok:)
Eszembe jutott még egy érdekes dolog. Nagynénémék egyik nyáron elzarándokoltak Medjugorje-ba(remélem, jól írtam) a közözéssükből pár emberrel.
És van ott egy nő, aki állítólag ilyen jelenéseket szokott látni Máriáról, aki általa szokott évente egyszer üzenni a hívőknek. Na, és amikor kint voltak, ezzel a csapattal elmentek hozzá, és együtt imádkoztak, eközben valaki vette őket kamerával. Volt köztük egy férfi, aki kb a felénél elkezd ránagózni, ordítani stb, nagyon durva. Az ott lévők - és nő is- azt állították, hogy akkor szállt ki belőle az ördög. Hiába, hogy láttam azt a felvételt, de akor is nehezen tudok hinni az ilyesmiben, nem tudom. Én az a nagyon racionális-szkeptikus emberke vagyok, úgyhogy nehezen hiszek ilyesmiben... de tény hogy érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!