Agnetha kérdése:
Létezhet-e az, hogy valakinek a rendes pupillája, ami kerek, hirtelen függőlegessé változzon, szinte hihetetlen, de igaz volt?
Figyelt kérdés
#pupilla #furcsa szemelváltozások
2021. febr. 3. 18:29
A kérdező szavazást indított:
pupilla
pupilla
15 szavazat
1/10 Grimfox válasza:
Van egy nyolcvanvalahány éves bácsi a városban. Volt pár agyvérzése. Az egyik alkalmával valami a szemét is érte. Nemhogy függőleges lett a pupillája, hanem kereszt alakú. A kerek pupillája felhasadt függőlegesen, mint egy macskának, de vízszintesen is ugyanígy. Mindkét szemében. Ha nem lenne erősen demens, félsüket, és majdnem vak, az acélkék szemei ezzel a pupillával eléggé félelmetesen nénének ki. Fogalmam sincs mi a kórkép neve, de érdekesen néz ki.
2/10 anonim válasza:
Volt ilyen élményei, hogy láttad ezt a villanásnyi változást valakinek a szemében?
Egy ilyen esetet hallottam, egy számomra szavahihető idősebb embertől pár éve.
3/10 anonim válasza:
Igen előfordulhat, és igen inkább macska szerű.
Anyum a bölcsődébe látott ilyet. Én meg mikor szelfiztem magam. De az utóbbi lehet a teló tükröződése is.
5/10 anonim válasza:
Jó, de ez miért ezotéria? Ez egy létező rendellenesség.
6/10 anonim válasza:
Mert ijesztő, és különben is reptilianok meg nem tudom hogy hívják a macska szerű humanoidokat.
9/10 anonim válasza:
Ha az orosz nős videora gondolsz a youtube-on, az számítógépes trükk volt, többször kielemezték már.
10/10 anonim válasza:
7
5-ös kérdésére válaszoltam. Hogy miért ezo kategória...
azt már meg válaszolták a kérdezőnek lehet e és azt is miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!