Én is ritkán álmodok már évek óta, de ha álmodom is az megmarad bennem...
2021. jan. 24. 00:31
2/11 anonim válasza:
Tobozmirigy problémád van. Vagy túl nagy körülötted a sugárzás adótornyok, magasfeszültség, xG...
2021. jan. 24. 00:47
3/11 anonim válasza:
Hat lehet, hogy van ilyen, de ennel valoszinubb, hogy nem emlekszel ra. Valahogy olyan az alvasod, ebredesed, hogy elfelejted. Van hogy mar almodas kozben tudatosan erzekeli az almot az ember, es ilyenkor jol emlekszik ra ebren is. Maskor csak ebredeskor felalomban kb fel percig van lehetoseg, hogy tudomast szerezunk rolla, es elraktarozzuk. Szoval saccperkb, akkor emlekszunk ra, ha az alommal parhuzamosan a tudatos enunk is mukodik.
2021. jan. 24. 00:53
4/11 anonim válasza:
Én is ritkán szoktam, bár őszintén nem is hiányzik...
2021. jan. 24. 01:01
5/11 anonim válasza:
Volt egy rémálmod és azota.
2021. jan. 24. 04:39
6/11 anonim válasza:
Túl mélyen alszol.
2021. jan. 24. 04:56
7/11 Grimfox válasza:
Egy 8 órás alvás alatt legalább háromszor álmodsz. Ha nem ébredsz fel, amikor az álomnak vége, hanem a következő alvási fázisba lépsz, akkor nem fog emlékezni az álomra, de még csak arra sem, hogy álmodtál. Más tényezők is befolyásolják, hogy emlékszel e az álmaidra, de ez a legalapvetőbb. Viszont szerencsés vagy, mert nincsenek olyan rémálmaid, amikből felriadnál.
Nincs olyan ember, aki nem álmodik, amikor alszik. Csak olyanok vannak, akik emlékeznek rájuk, és akik nem. Ez része a természetes alvásciklusnak.
2021. jan. 24. 08:38
8/11 anonim válasza:
Azt jelenti hogy nem emlékszel rájuk, de álmodsz.
2021. jan. 25. 11:53
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, nem is számítottam ennyire.
3 évvel ezelőttig nagyon sokat álmodtam és sokra emlékeztem is.(Irányítani is tudtam, ha épp szerettem volna, hogy mik történjenek.)Jókra,rosszakra is.Szerettem álmodni, vagy legalábbis szerettem emlékezni rájuk.Annyi gond lehet az alvásommal, hogy sokszor kelek a gyermekemhez.De most már nem annyit mint régebben, mégsem emlékszem egyre se.Azért elég fura nem? Hogy az ember csomó álomra emlékszik, aztán meg 0-ra redukálódik az egész.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.