Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akinek nagy egója van, az nem...

Akinek nagy egója van, az nem érheti el a megvilágosodást?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 11:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%
Attól függ, milyen fajta megvilágosodás. De egyébként szerintem nem akadály. Attól, hogy még nagyobb az egod és sokra tartod magad, szerintem ugyanúgy tudod szemlélni a világ dolgait. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
2021. jan. 18. 16:19
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Elérheti, de az egoja nélkül. A megvilagosodas pillanatában összeomlik az ego. Ez a lényeg. Ha sok az egod nagy pofára esésre számíts.
2021. jan. 18. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
24%

Persze, hogy elérheted. Saul is csak spontán látta meg a fényt! Bárki megvilágosodhat! Bármekkora az egód, sőt...

Az egót Freud találta ki, annyira emberi, hogy ne mérjük az egyetlen fényhez :)

2021. jan. 18. 22:36
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj, hogy sok az olyan olyan ember aki azzal jön, hogy szellemeket lát meg démonok őrjöngenek a házába de ő elűzi őket az energiájával meg stb.

Aztán ha megnézed a képeit facebookon vagy valahol azt látod, hogy valami nagyon nem okés vele már alapból. Ráadásul aki ennyire a szellem világban él miért töltene fel percenként cicás selfiket magáról? Tehát puszta ésszel ha egy démon terrorizál akkor nem fogsz egy boldog életet élni ahol nyugodtan fotózkodhatsz és jólérezheti magát.

A lényeg a lényeg, hogy nehéz nem többnek gondolni magunkat amikor olyanokat láttunk olvasunk ami 100% hogy nem igaz.

Megvannak a saját élményeim így nyilván amellett tartok ki. De minden másnak is adok esélyt és tanulmányozom, hogy lehetséges e.

Mindenesetre amíg sok köztünk a dinka, addig meglesz a lenézés és szerintem nincs is semmi baj ezzel. (ebben a helyzetben)

Láttam egy nőt a facebookon aki felrakott egy képet egy erdőről és bekarikázott egy szellemet. Kilehet nagyítani, megnézhetik sokan, semmi az ég világon nincs rajta. Még egy valamilyen alakzat se, semmi xd

És utána ő nézi le azokat akik nem látják, na itt már bajok vannak.

Az ilyeneknél nem lehet nem többre tartani magunkat.

Nagy egóval is ellehet érni a megvilágosulást, csak menj tovább az utadon.

Az hogy egóval vagy anélkül mész nem számít. Csak érj oda.

2021. jan. 19. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!