A Cabal bukása című 10 részes sorozatról nektek mi a véleményetek?
Lehet igazságalapja?
Igaz lehet minden vagy csak egy mesterien összetákolt összeesküvés elmélet?
Abszolút hihetően adják elő. Pár dolognak utána jártam és tényleg úgy van ahogy a sorozatban.
"A média meg mire jó?"
Tehát szinte bármi, amit információszerzésre használsz. Unalmas már az a jóóój médija ferdít, közben minden noname youtube-os videót beszoptok.
Valóság alapnak kell lennie, az az jó hazugság lényege. Legalább a fele igaz. Onnantól operálhatsz, hogy fél infót adsz át, azaz bizonyos részleteket elhallgatsz, vagy a igaz állításokra hamisakat építesz.
Fontos, hogy ha lehet a hazugságokat csak feltételesen említsd, "lehet a háttérhatalom! , Lehetnek az Ufók!" Mert ha esetleg fény derül az igazságra 1000-ből 1 számon kéri mondhatja, h "Ja, az csak feltételezés! Hülye aki benyelte!"
Szomorúnak tartom, h #1 látta, őszintén kifejtette a véleményét és jól le lett pontozva... pedig teljesítette a kérdés minden pontját. én pipáztam, bár nem minenben értek vele egyet.
(A kérdés alapján nem ezó, hanem Szórakozás » Filmek, sorozatok "»kritika, vélemény kifejtés.)
Én nem hiszek az összeesküvés elméletekben. Abban hiszek, hogy feat is lent is vannak emberek kiket nem érdekel milyen áron jutnak fel, hány embert, családot életet tesz tönkre csak a profit számít. Ki akarná levágni az arany tojást tojó tyúkot?
Sokan vagyunk? túl terheljük a Földet? az regenerálódik, velünk vagy nélkülünk. túlnépesedés, inkább túlfogyasztás, túltermelés.
Sosem elég ami van, mindig több, nagyobb, vastagabb kell.
De ilyen a világ, összeesküvés elméletek keresése helyett tükörbe is lehet nézni. Saját ismerősök között azok hisznek ezekben, kik ha tehetnék kihasználnának/kihasználnak másokat s ezzel leplezik bűnüket és/vagy önértékelési problémákkal küzdenek s változtatás önfejlesztés hejett. "Azért szr az életem, mert az illumináti..." ; ...A reptilliánok...; A triádok..."
"Az asszony, ő adott nekem a fáról, ezért ettem."
De nem leszek álszent én is hibáztatok másokat, másban keresem a hibást. Viszont igyekszek néha magamba is nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!