Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni hogy...

Mit tudnék csinálni hogy leggyorsabban megváltoztassam hogyan látom a világot, az egész tudatosságomat?

Figyelt kérdés
Szeretném ha valami történne. Mond valamit nekem valami belül hogy most kéne valami "őrült" dolgot csinálni, valami megkéne hogy változzon, valami nagyobbra vágyok. Ahogy megyek a mindennapokon át csak a hatalmas nagy unalmasságot látom... Meditálok már másfél éve(tudom nemsok) és nőtt a tudatosságom de valahogy megakadt és érzem valaminek történnie kéne. Valami dologra gondolok ami megváltoztatna... Legszívesebben valamit szívnék, valami pszichedelikumot de nem lehet. Valami meditáció technika, bizonyos légzésgyakorlat,tudatos álmodás, vagy valami halálközeli élmény segítene? 16 F

2021. jan. 14. 21:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%
Oké, tudjuk most már, hogy mely technikát gyakorlod. Ez a Do nothing technique. A kérdésed pedig ez volt: "Mit tudnék csinálni hogy leggyorsabban megváltoztassam hogyan látom a világot, az egész tudatosságomat?" Javaslom neked a Do something technique gyakorlását. Esetleg a Do anything technique elsajátítását. Hidd el, megváltozik az életed!
2021. jan. 15. 09:40
 12/25 A kérdező kommentje:
#11 Wtf? Most milyen technikára mutatsz? Vagy csak egy másik ember vagy akit felb*sz a spiritualitás, meditáció és hülyeségnek tartja? Mert tisztán látom hogy erre sántikálsz. Amúgy is az hogy nem csinálsz semmit egész nap az nagyon erős. Próbáld ki ahelyett hogy értelmetlen munkádban dolgoznál, tölts el egy napot a szobádban egy helyben ülsz nincs telefon nincs semmi ami eltudna terelni és 8 órán át csak engeded amiről akarsz gondolkozni és tudatosan nézed a gondolataid. Ne legyél ítéletes, csak próbáld ki egyszer utána ugathatsz.
2021. jan. 15. 10:26
 13/25 anonim ***** válasza:
49%

A kamaszok közt a lustaság új neve a "meditálás"?

"Amúgy is az hogy nem csinálsz semmit egész nap az nagyon erős." Valóban az! Főleg a szüleidnek. Eltartanak, te meg üldögélhetsz napestig. Hú, milyen spirituális...

2021. jan. 15. 14:24
 14/25 A kérdező kommentje:

Mikor mondtam én amúgy hogy lusta vagyok? Amúgy is én pont az a szemely vagyok aki nagyon fegyelmezett és túldolgozom magamat, sokszor kapok mellkasi fájdalmat meg hasonlót emiatt. Folyamatosan fejlesztem magam, szerinted én lusta vagyok mint a többi tini?

Nem érted miről beszélek, nem érted mi az a meditáció. Hiába mondom a majom eszednek, nem fogod megtenni mert tudom, 1-szer próbáld ki ezt, megismétlem: több órán át egyfolytába ülsz egyhelybe és nézed a gondolataidat. Ha nem csinálod ezt meg kérlek ugass tovább, tudom hogy te csak egy éretlen felnőtt vagy akinek tele van dühhel az élete és próbálod itt kiengedni. Mielőtt valamit elítélnél vagy véleményt formálnál róla szerezz tapasztalatot róla!

2021. jan. 15. 15:14
 15/25 anonim ***** válasza:
22%

A testi (szívzűr) és pszichés tüneteid (indulatkontroll problémák, nem adekvát kifejezések használata az interperszonális kommunikációban stb) is mutatják, hogy felesleges és káros az egészségedre, amit meditálás címén csinálsz. Keress fel pszichiátert, mielőtt teljesen belegabalyodsz ebbe a dologba. Az agyturkásznak mutasd meg a fent leírt agymenésedet is, hogy képben legyen a többi tüneteidet illetően.

"több órán át egyfolytába ülsz egyhelybe és nézed a gondolataidat." Minek is csinálnám ezt? Hogy olyan legyek, mint te??? Hát, ezt mindenképp kerülném...

Gyógyulást!

2021. jan. 15. 15:21
 16/25 A kérdező kommentje:
Mi a francot olvastam el?
2021. jan. 15. 15:38
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
#14: Hát akárhogy is, de ezzel a hozzászólással most ékesen bebizonyítottad, hogy teljesen fölösleges ez az elkötelezett meditálás, amit művelsz. Pontosan, hogy a meditációnak idővel meg kéne hoznia azt a higgadtságot és elengedést, amivel egy gyakorikérdések hozzászólás - bárhogy is tapos a hiúságodba - nem érint meg. Ehhez képest Te egy nagyon indulatos, ítélkező és személyeskedő reakciót eresztettél meg: "ugass tovább, tudom hogy te csak egy éretlen felnőtt vagy" - Ennél jobban nem tudod aláásni a saját hitelességed. Továbbra is tartom azt a véleményem (#4), hogy egyszerűen csak kamaszodsz és ehhez próbálsz valami létező rendszert, kiteljesedési formát találni. Ez teljesen normális, nem kell túlgondolni. Tíz év múlva mosolyogni fogsz magadon. Ha sikerülne önismeretben is előrébb jutnod, akkor talán már korábban...
2021. jan. 15. 15:38
 18/25 A kérdező kommentje:
Igen beismerem hogy indulatos voltam de csak felidegesítenek egy idő után ezek az emberek, akik folyamatosan írják hogy ez a spiritualitas hülyeség, de csak úgy folyamatosan spammelik. Zavar hogy nincs is semmi tapasztalata a területben úgy beszél. Tényleg nem akartam megbántani csak én generáltam random indulatosságot, sajnálom. Amúgy meg sok mindent okozhat a meditáció okozhat nagyon magas haragot, ítéletkezést, magányosságot, depressziót,alvatlanságot stb. Meditáció nem úgy történik hogy elkezded csinálni azt végig nyugodt vagy meg minden. Nagy sötét oldala van
2021. jan. 15. 15:54
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
Mi a Do nothing technique deklarált célja? Mi alapján választottad ezt a módszert? Főleg hogy nálad "a meditáció okozhat nagyon magas haragot, ítéletkezést, magányosságot, depressziót,alvatlanságot stb" okozott?
2021. jan. 15. 16:05
 20/25 A kérdező kommentje:
Azért választottam mert könnyű, úgymond "izgalmas" és megismerhetem magam, gondolataimat. Ezek az érzések bármilyen meditációnál megfognak jelenni mindenkinél. Úgy hogy elengedem magam azt csinál az elmém amit akar. Valamikor kapok ilyen "ego backlasht" ez azt jelenti hogy egyik pillanatba tudatos vagyok, relaxált, nyitott stb másik nap lehet hogy egy agresszív tudatlan stb vagyok és ez természetes, ezt csak az egóm csinálja. Ezért megegyszer bocsánat amit írtam.
2021. jan. 15. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!