Ez bizonyíték arra, hogy a pandémiát megtervezték?
Hosszú, de tartalmas és hiteles érvelés. A szkeptikusok úgysem olvassák majd el, de őket nem lehet meggyőzni. A nyitottak véleménye érdekelne tisztelettel
na az a cikk érdekelne.
Az "UFO magazin" többsége fent van online. Meg még pár ehhez hasonló.
Szerintem amúgy egy jó tipp volt. A nép hülyítés és a riogatás nem egy új jelenség. A családban megvan az összeesküvés hívőnk, szerencsére engemet a felese hoz lázba. Meguntam vagy mi...
a h1n1 a madárinfluenza és az ebola is világvége világfertőzésnek indult, csak nem lettek ennyire felkapva.
“ szerencsére engemet a felese hoz lázba. ”
Az engem is. Te is alkesz vagy?
amúgy, tényleg jó felesekei vannak. Itatja magát ... amit nem nyelek le tőle, Hogy a földönkívüli ráhatással, mesterségesen létrehozott 5g vel buffolt, 2 komponensű a vírus. (az össze elmélet egybegyúrva)
De a legutóbbi 5g-s most a top.
hohy minden elektronikai cucc melnyek magasabb az elektromágneses sugárzása pl radar. az élővilágban a baktériumoknál, vírustörzseknél mutációt okoz. létrehozva egy új járványt. vagy a test reakciója a hullámra.
Ebből annyi igazat tudtam adni, hogy meg fájdul a fejem ha sok elektromos kütyü vesz körül. pl ahol a wifi router van, ott kegyetlen hányingerrel párosúl pár órán belül...
mi nem vilagos a mostani helyzeten?
valaki azt irta ki akarna kiirtani az embereket?
miert errol van szo? Soha nem errol volt
erre van szukseg,
mondjuk ugy ez a kisebbik rossz
csakhogy ezt "novelni" kell, kell egy "nagyobb-kisebbik" rossz is majd utana
mert sajnos a mosatni helyzet nem nyujtott eleg megoldast
emberek is megoldhatnak a problemakat de senki nem akarja hanem inkabb gerjedezik
A szkeptikus inkább kételkedő, és nem szop be mindent utánajárás nélkül, mint a szerinted nyitottak, aminek tartod magad kérdező.
A cikkben leírt bizonyítékok összelapátolt trágya.
#28 ha nem gond kijavítalak, jóval több mint a fele álhír.
(kis lelkem nem hagyta nyugodni, hogy abban az esetben a fele igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!