Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezoterikus körökben mit...

Ezoterikus körökben mit jelent az 5 dimenziós világ amit nagyon várnak ennek a hívei és nagyon jó lesz benne?

Figyelt kérdés
Az általunk ismert 3 dimenzión felül mi a másik kettő definíciója?
2021. jan. 8. 07:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Mit akarsz a húrelméletben 26 dimenzió van.

És ez nem valami ezós butaság, bár te úgyse tudod felfogni.

2021. jan. 8. 10:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennél sokkal bonyolultabb az élet :)

"a Világegyetem tömegének csupán 4,6%-át alkotja a megfigyelhető anyag, 23% a sötét anyag aránya, és 72% a sötét energia.(wikipedia)"

Ez érted mit jelent a "gyakorlatban"?

Ez azt jelenti, hogy minden amit látsz, amit jelenleg megtapasztalhatsz, az a valóság kevesebb mint 5%-a. Nem arról van szó, hogy még egy csomó cucc van eldugva egy távoli csillag mögött a világegyetem egyik sarkában, hanem azt, hogy mindenhol van. A nem látható, "hiányzó" anyag azt is jelenthetné akár, hogy a naprendszerünkben 10X annyi bolygó van, mint amit látunk. Persze szerintem sem ez van, csak példa :)

Nem érdemes ilyen degradálóan írni azokról, akik komoly munkát fektetnek bele a szellemi irányzatok gyakorlásába. Nagyon komoly munka, sokkal nehezebb mint gondolod, és sokkal messzebbre is vezet mintsem el tudnád képzelni.

2021. jan. 8. 10:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ekkora tudással rendelkezel és mindenkinél okosabbnak hiszed önmagad, miért vagy itt? Trollkodni jöttél? Itt van egy kis segítség: [link]
2021. jan. 8. 10:24
 14/22 anonim ***** válasza:

12/13

Ha nem lehet megfigyelni a maradék 95%-ot akkor honnan tudják hogy ott van?

2021. jan. 8. 13:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
14. Röviden itt van leírva: [link]
2021. jan. 8. 14:55
 16/22 anonim ***** válasza:
23%
Azt tudom hogy a gravitáció miatt feltételezik, de ez nincs bizonyítva.
2021. jan. 8. 15:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az van bizonyítva több mint 50 éve, hogy az általunk ismert fizika alaptörvényei hibásak.

Ha egyre kisebb és kisebb alkotóelemeket vizsgálunk, megdől a fizika, ha a nagy léptékű halmazokat vizsgáljuk, akkor is megdől a fizika.

Most ha csak a végtelen felesleges beszéd miatt akarsz egy ilyen "ha nincs róla fénykép akkor nem igaz, ha van róla fénykép akkor meg az hamis" beszélgetésbe belekezdeni, sok sikert :)

2021. jan. 8. 15:28
 18/22 anonim ***** válasza:
4%

Pont azért szeretik az ezoterikus okosok terjeszteni ezt az 5D elméletet, mert fizikával bekeverve a hozzá nem értő nagyon könnyen elhiszi, mert félig tudományosan hangzik, nem csak egy "lejön Jézus" szint. Főleg ha odaböki mellé az aktuális "tanítő" hogy "és ezt a tudósok tudják".

Aki nem volt még ilyen körökben, el sem tudja képzelni, milyen hatásosan nevelik le az embereket a gondolkodásról, hogy "lássanak" végre.

2021. jan. 8. 15:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18. Nem tudom milyen ezoterikus körökről beszélsz. A lényeg hogy van fizikai és nem fizikai világ aminek részesei vagyunk. A tudomány a maga tempójában itt a fizikai világban próbálja bizonyítani a nem fizikai világ létezését amit a több ezer éves különböző okkult irányzatok is leírnak. Ahogy fejlődik tudomány, kvantum fizika fejlettebb műszerekkel rendelkezünk nagy eséllyel egyre közelebb kerülünk az igazsághoz.
2021. jan. 8. 15:49
 20/22 anonim ***** válasza:
17%
19. Én ezt értem, felfogom, elfogadom, de sajnos saját szememmel tapasztaltam, hogy egyes spirituális tanítók nagy pénzekért csinálnak olyan parapszichológiai tanfolyamokat, tanításokat, ahol az erre fogékonyaknak féltudományos információkat adnak át, pont erre hivatkozva, hogy már a tudósok is kezdik felfedezni. És valóban foglalkozik a fizika a különböző dimenziókkal, de egy ilyen spirituális összejövetelen nem a fizika legújabb felfedezéseit tárgyalják meg ötödik dimenzió néven, hanem kötik a vízöntő korszakhoz, Asthar kapitányhoz, a pálmalevelekhez, Stonehengehez, új világrendhez meg a Bibliához. Nem tudományos összejövetelekről beszélek, na, és a kérdező kérdése szerintem erre irányult. Minden jól felépített hasbaakasztásnak van egy kis valóságalapja. Azzal van csak a baj, hogy ezt rengetegen elhiszik, hogy majd eljön a nagy váltás meg a világvége x év múlva, és az ötödik dimenzióban fogunk élni.
2021. jan. 8. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!