Ezoterikus körökben mit jelent az 5 dimenziós világ amit nagyon várnak ennek a hívei és nagyon jó lesz benne?
Mit akarsz a húrelméletben 26 dimenzió van.
És ez nem valami ezós butaság, bár te úgyse tudod felfogni.
Azért ennél sokkal bonyolultabb az élet :)
"a Világegyetem tömegének csupán 4,6%-át alkotja a megfigyelhető anyag, 23% a sötét anyag aránya, és 72% a sötét energia.(wikipedia)"
Ez érted mit jelent a "gyakorlatban"?
Ez azt jelenti, hogy minden amit látsz, amit jelenleg megtapasztalhatsz, az a valóság kevesebb mint 5%-a. Nem arról van szó, hogy még egy csomó cucc van eldugva egy távoli csillag mögött a világegyetem egyik sarkában, hanem azt, hogy mindenhol van. A nem látható, "hiányzó" anyag azt is jelenthetné akár, hogy a naprendszerünkben 10X annyi bolygó van, mint amit látunk. Persze szerintem sem ez van, csak példa :)
Nem érdemes ilyen degradálóan írni azokról, akik komoly munkát fektetnek bele a szellemi irányzatok gyakorlásába. Nagyon komoly munka, sokkal nehezebb mint gondolod, és sokkal messzebbre is vezet mintsem el tudnád képzelni.
12/13
Ha nem lehet megfigyelni a maradék 95%-ot akkor honnan tudják hogy ott van?
Az van bizonyítva több mint 50 éve, hogy az általunk ismert fizika alaptörvényei hibásak.
Ha egyre kisebb és kisebb alkotóelemeket vizsgálunk, megdől a fizika, ha a nagy léptékű halmazokat vizsgáljuk, akkor is megdől a fizika.
Most ha csak a végtelen felesleges beszéd miatt akarsz egy ilyen "ha nincs róla fénykép akkor nem igaz, ha van róla fénykép akkor meg az hamis" beszélgetésbe belekezdeni, sok sikert :)
Pont azért szeretik az ezoterikus okosok terjeszteni ezt az 5D elméletet, mert fizikával bekeverve a hozzá nem értő nagyon könnyen elhiszi, mert félig tudományosan hangzik, nem csak egy "lejön Jézus" szint. Főleg ha odaböki mellé az aktuális "tanítő" hogy "és ezt a tudósok tudják".
Aki nem volt még ilyen körökben, el sem tudja képzelni, milyen hatásosan nevelik le az embereket a gondolkodásról, hogy "lássanak" végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!