Ez véletlen? Komolyan véletlen?
Tegnap azt kívántam h a legjobb barátom legyen fogadott tesóm.Vagy is megfogom kérni és h igent mondjon ma,meg csakúgy ??
"tesóó;) (L)"
írta.
Igen (L) ezt írta de nem vagyunk melegek.:D
13/F
Ez véletlen????????
Miért nem most húzol el ebből a "nyomorult" országból?
Mert nincs pénzed repülöjegyre. Szánalmas senkiházi vagy.
Amit az országgal kapcsolatban írtál, azzal nem értek egyet, pedig nem vagyok egy szélsőjobbos...
De amúgy szerintem tök aranyos, hogy ez történt. Nyugi, elhiszem, hogy nem vagytok melegek, csak fiúknál eléggé szokatlan az ilyen nyílt megnyilvánulás.
Hogy véletlen-e? Nem tudom, lehet, hogy az, lehet, hogy nem. Lehet, ő is hasonlóan gondolkodik.
A szivecske meg.. oké, fura, de ha a csajok egymásnak írhatják, nektek miért ne lehetne? ;)
" Igen (L) ezt írta de nem vagyunk melegek.:D
13/F "
De bizony, hogy azok vagytok :S
Bár benne nem vagyok biztos, de te az vagy, csak még túl fiatal vagy ahhoz is, hogy némi nyamvadt nemi identitászavar megmutatkozzon.
Édes f as zom...ennyire retardált ez a nép...:/
Nem,csak tudjuk h számíthatunk egymásra,akkor is ha másik kinyír valakit ha ő fel hívna és csak annyit mondanák" van ásó vagy lapát v vigyek?"
Persze mindkettőnknek barátnője van deazért melegek vagyunk ,nem : )?
Szerintem nincs ebbbe semmi ...:/ Igen is ,8. után úgy húzok Svájvcba vagy Németbe mint annak a rendje... Nem is maradok itt az Európa Cigányai ,v Retardáltak Közt.. :/
Mert sajnos itt ez van... :/
Tényleg idióták vagytok... Mi a f*sznak szóltok be neki?
Jó, tegyük fel, hogy homokosok. És akkor mi van? Nem ez a kérdés... Beszarok rajtatok.
Egyébként szerintem is véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!