Feng shui módszereivel, ha berendezem az otthonomat, akkor javulást érhetek el az életemben?
Figyelt kérdés
A jó hírnév, munkahely területét szeretném erősíteni. 37/N2020. dec. 28. 22:36
1/6 anonim válasza:
Nem, attól ha más helyre teszed a dolgaidat, a világon semmi nem fog változni.
2/6 anonim válasza:
Hát, a közérzeted biztos jobb lesz tőle, meg az otthoni lét is pihentetőbb, frissítőbb, mámorítóbb lehet számodra. Könnyebben fel tudsz majd készülni a felmerülő nehézségekre és könnyebben meg is tudod majd oldani őket. Ezek a tényezők biztos megvalósulnak a gyakorlatban és abban is biztos vagyok, hogy pozitívan hathatnak a megjelölt területekre (is).
3/6 anonim válasza:
Hogyne.
Nekem azt mondta egy Fengshui szakértő, hogy a munkahelyem ne legyen ablakkal szemben, mert az nem jó.
Kamionos vagyok b+. Szerinted?
4/6 anonim válasza:
Akkor dolgozz jól talán? Legyenek céljaid, eredményeid, ne a könnyebb utat válaszd.
5/6 anonim válasza:
A külső környezet módosítása bizonyos szempontok alapján elősegítheti a működésedet a mindennapokban. De nem fog akkora csodát tenni, azt mindig magadban keresd, viszont én támogatom ezeket.
6/6 anonim válasza:
Én pl. sötét helyeken depressziós leszek. Szóval lehet hatása, nem is kicsi. De ez a jó hírnév sarok meg munkahely sarok szerintem komolytalan. Viszont másként érezzük magunkat egy ultramodern, barátságos fogászati rendelőben, mint egy málló vakolatú sztk-s fogászaton, szóval nem kell lebecsülni a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!