Világunk a sötét triász uralja?
Honnan tudhanám én, a mezei gyakis válaszoló, mi uralja a világotokat, kérdező?
Az enyémet nem.
#11 Válaszadó! Jó, hogy említed a paranoiát. A paranoia a hatalom természetes állapota.
Tehát a világuralmi elit pszichopata, paranoiás, és machiavellisztikus. A nárcizmus csak bónusz. [:(]
Érvek helyett illusztráció:
Ez a játék morbid humorral, de találóan ábrázolja a témát. Egyszerűsége ellenére több alternatív, csúfondáros befejezése van.
Adobe Flash Player-t igényel, amit már sokan leirtottak a gépükről.
Ezért csináltam 2 screenshot-ot:
13
A hatalmi játszmákat nem bírja ki egy átlag, normális ember. Csak az agyilag betegek bírják ki, mint a sötét triászosok. Csak ennek mellékhatása, hogy saját "értékrendjeiknek" megfelelőre formálják közvetetten vagy közvetlenül a világot.
Mondtam én, hogy az anarchia lenne a legjobb rendszer, állam, hierarchi és uralkodó réteg nélkül. Csak erre még meg kell éljen az ember, mert azt gondolják, hogy uralkodók nélkül nem boldogulna az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!