Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Látott elsétálni a folyosón,...

Látott elsétálni a folyosón, a szoba ajtaja előtt, de ott sem voltam. Ez milyen jelenség?

Figyelt kérdés

Unokatestvérem még kisgyerek, vendégségben voltak nálunk szüleivel, viszont én nem voltam otthon. Amikorra már hazajöttem, ők elmentek. Viszont anyu mondta, hogy már biztos korábban megjöttem, csak elbújtam/elvonultan előlük, mert az unokatestvérem látott sétálni a folyosón és még utánam is kiabált, ki kellett jönni vele, hogy megkeressenek, de persze nem találtak, mert nem is voltam otthon.

Mit látott? Engem biztos nem, mert nem voltam ott és nem tudok róla, hogy valaki besétált a házba.

Illetve nem hiszem, hogy ehhez kapcsolódik, de néha mozgást látok a szemem sarkából vagy dolgokat, amikre ha rendesen odafigyelek, akkor eltűnnek. Ez csak káprázat?

2020. dec. 23. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Az unokatestvéred képzelődött, vagy valaki mást látott, akire azt hitte, hogy te vagy. (Ezt támasztja alá az is, hogy kisgyerek. Velem is volt ilyen kis koromban, hogy meg voltam győződve róla, hogy láttam valakit, aztán elmagyarázták, hogy nem ő volt, én meg nem hittem el. Majd kicsit később újra felbukkant, felismertem a jellegzetes ruhájáról, és akkor oda is jött hozzánk, akkor jöttem rá, hogy tényleg összekevertem.)

Amit a szemed sarkában látsz mozgást, az pedig szintén jellemző dolog, egyrészt a perifériás látás pontatlanabb, és láthatsz mozgó alaknak, tárgynak olyat is, ami valójában nem mozog. Illetve vannak ezek az úszó foltok is a szemben, ami bizonyos mértékig normális, illetve lézeres szemműtéttel lehet segíteni rajta.

2020. dec. 23. 14:19
 2/7 Grimfox ***** válasza:
100%

Ha tényleg téged látott, nem csak valamit, amiről azt hitte hogy te vagy, az a doppelganger jelenség. Bár valószínűtlen, és ha tényleg látott valamit, az csak valami olyasmi volt, amire azt hitte, te vagy.

Amit a perifériás látásodban látsz, annak egy része teljesen normális, hétköznapi jelenség. A nagy része, igazából. Viszont mivel a perifériás látásra nem összpontosít a tudatos én, ezért nem is írja felül, ha valami olyasmit lát, ami kívül esik az értelmezési képességein. Ritka esetben a perifériás látás képes észlelni ott lévő, de csak részben látható dolgokat.

2020. dec. 23. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Doppelganger
2020. dec. 23. 18:57
 4/7 anonim válasza:
0%
Téged látott,csak te haluzod be hogy nem te voltál az,mert szégyelled amit tettél vele.
2020. dec. 23. 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ahogy már előttem is leírták, ez ikertestvér jelenség, rossz ómen.
2020. dec. 24. 22:50
 6/7 Grimfox ***** válasza:
Csak akkor rossz ómen, ha az, akit más helyen észlelnek, a valódi helyén éppen haldoklik. A doppelganger ilyen esetekben a leggyakoribb. Mivel a kérdező elmesélte az esetet, itt nem valószínű, hogy rossz ómenről volt szó.
2020. dec. 24. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
49%
Hihetetlen, hogy képesek vagytok ezt komolyan venni.
2020. dec. 24. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!