Tegnap egy napra esett a halloween és a telihold. Tapasztaltatok ebből kifolyólag bármi szokatlant?
Figyelt kérdés
Úgy értem furcsa zajok, alakok, rendellenes jelenségek, ilyesmi. Volt bármi? Elég ritka hogy a Halloween és a telihold egy napra essen.2020. nov. 1. 12:55
1/11 anonim válasza:
A padláson annyira kaparászott egy patkány (gondolom) hogy felébredtem rá
2/11 anonim válasza:
Ma éjjel volt egy igen élethű erotikus álmom.
Más különöset nem tapasztaltam.
3/11 anonim válasza:
Aha sok ilyen idiota kerdes jelent meg de mast nem lehet tapasztalni
4/11 anonim válasza:
semmi...éjszakás voltam, de nem volt más
5/11 anonim válasza:
En nagyon rosszul voltam tegnap. 😣 De ennyi.
7/11 anonim válasza:
Volt egy kis hasmenésem, de nem mertem az erdőbe kimenni, végülis hazavittem. Nem volt baj
8/11 anonim válasza:
hát... nekem valami fura érzésem volt és olyan álmom h kettő földönkïvüli megvizsgált. állva vizsgáltak nagyon gagyi technológiával. a jarjaimat megvagdosták szikével. ezt konkrétan éreztem is. mikor felkeltem egyből meg is néztem a kezeimet.
9/11 anonim válasza:
Sok szellem járkál most a földön
10/11 anonim válasza:
Milyen helloween,te magyar nép szégyene?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!