Készül az új világ rend?
Figyelt kérdés
Hivők szerint ez a Sátán új világ rendje hamarosan jon az antikrisztus és az elragadtatás2020. dec. 19. 07:38
11/12 anonim válasza:
Igen, értem én, hogy már régóta létezik okostelefon, bankkártya, biometrikus igazolvány és az emberek megfigyelésének/kontrollálásának megannyi eszköze és formája. Viszont, ha függetlenedni szeretnél a rendszertől, akkor ezektől még megszabadulhatsz, mert csak nálad és nem benned vannak.
Ezért utaltam rá, hogy a totális irányítás a testbe ültetett eszközökkel valósítható meg. Ezek után már nem kell megkeresniük a renitens, rendszer működését veszélyeztető személyeket, mert akár egyetlen gombnyomással (testbe ültetett chip méreg cellájának aktiválásával), könnyedén kiiktathatóak lesznek. :)
12/12 anonim válasza:
Igen persze, de nincs időm megválaszolni mert én írom az új erkölcsi szabályelvet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!