Ha valaki újból és újból felbukkan az életemben az mit jelenthet?
Történt, hogy egy időben (kis tini fejjel), nagyon bejött a testvérem egyik ismerőse/haverja, de nem mertem felé bármit is kimutatni. Néha beszélgettünk és egy csomó dolgot megtudtam arról, hogy korábban akár egymás mellett is elsétáltunk, egy légtérben tartózkodtunk, vagy a volt szomszédjait ismertem. Egy idő után egyszer elváltak útjaink, majd 1 év után újból találkoztunk, utána megint nem találkoztunk, újból találkoztunk, majd megint szétváltunk.
Kezdtem megszokni, hogy sohasem leszünk egy pár, de olyankor mindig felbukkan valami/valaki, ami/aki révén nem felejtem el.
Ebben az évben is találkoztam vele és következőben is fogok.
Nem tudom elképzelni, hogy ezek véletlenek lennének. "Tűnt el" barátom/barátnőm az életemben, akikkel sokkal, de sokkal mélyebb kapcsolatom volt, mint egy ismeretség, aztán ezek a kapcsolatok már sehol sincsenek, míg ez kb félévente többször feltűnik.
Alakulóban van egy kapcsolatom, ahol a másik fél szinte tisztára olyan, mint ez az ismerős, csak kinézetre más, mégse érzem azt a belsőt, amit az ismerősnél, valahogy lelkitársat véltem felfedezni benne.
Van egy srác, én is majdnem pont így vagyok vele mint te. Folyton összefutok vele és érzek felőle valami különös kapcsolatot. Néha majdnem összetévesztettem a szerelemmel de muszály volt rájönnöm hogy ő nem akar... literálisan senkivel sem párkapcsolatba lépni. Mégis van köztünk valami sehova nem tehető megértés, amire a legjobban talán az "egy húron pendülés" a legjobb kifejezés, és már egy pillantásból tudjuk mire gondol a másik, annak ellenére hogy annyira nem ismerjük egymást. Ugyanaz az ízlés, ugyan az a fellegekben járás és ugyan az a szárnyaló szabadságvágy hajt mindkettőnket, és ezt érezzük is a másikról, mégsem vagyunk együtt, mert nincs vonzódás, csak az egymás megértéséből fakadó kellemes melegség.
Vannak az életben furcsa találkozások.
Egyáltalán nem élünk egy városban, sőt még egy megyében sem. 10 éve, 5 éve se éltünk, most sem élünk közel.
A harmadik válaszban lehet, hogy ez nem szerelem, lehet csak szimpátia.
Amúgy ahogy kiírtam a kérdést egy kicsit az Így jártam anyátokkal jutott eszembe, hogy a főszereplő is kacifántosan jut el az igazihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!