Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb, legerősebb...

Melyik a legjobb, legerősebb indiai mantra? Om shant , shanti, shanti. Mantrát ismerem csak.

Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Shanti manti pawanti, gömbfénnyel 5ezer, nelkule 8.
2020. dec. 12. 22:16
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

Köszi Grimfox. Én a sok negativitástol fáradtabb kimerültebb ingerlékeny S agresszívabb vagyok. No meg depis H a sok rossz élmény miatt rossz ember vagyok S gyűlöl engem valami v valamik. Már vagy 1 éve nem meditálok S még mindig szenvedek a sok negatív élmények miatt. Nem haragszol meg ha majd később privátban is írok neked? Mert tényleg nem tudom hol a probléma.

Te és Kóborló vagytok sztem a legnormálisabbak S leginteligensebbek. Sztem összeálhatnátok.vagy valami Facebook vagy youtube csatorna formájában segíthetnének sztem másoknak.

2020. dec. 13. 05:03
 13/16 Grimfox ***** válasza:
Ha gondolod írhatsz privátot, de sokkal többet nem hiszem hogy tudok mondani a dologgal kapcsolatban. Ha te magad sem tudod, hol lehet a probléma, én sem fogom tudni. Persze a leveled elolvasom, válaszolok is rá, csak nem tudom, hogy hasznos lesz e számodra.
2020. dec. 13. 08:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát ha így írtál akkor szerintem valamelyest tudsz segïteni. Alig hiszem el h vannak olyanok mint te. Amikor kezdtem az egész spiritualitást sajnos nem volt egy ilyen személy sem. Lehet H inkàbb a kezdettel voltak bajok S még most is ebben szenvedek.

Nagyon nagyképű alakokkal írogattak akkoriban.

Ilyeneket írtak:

Jobb lett az életed.

Ezt erősítették belém holott csak roszabbúl lettem.

Azt ïrták totál relytéjesen H ők mekkora hatalmas lényekkel állnak kapcsolatban.

Kérkedtek a pozitív élményekkel.

Amikor konkrétan megírtam H hogyan érzem magamat akkor valami paraziták az írtak, vagy H én vagyok gyenge és szánalmas stb.

2020. dec. 13. 10:02
 15/16 Grimfox ***** válasza:
60%
Ez sima pszichológia. Ha valaki nem tudja egy bizonyos(általában alacsony) szinten felül küzdeni magát, akkor csak úgy érezheti magát többnek, ha másokat ledegradál. Vagy úgy, hogy felsőbbrendűnek állítja be magát, és "kinyilatkoztat", vagy úgy, hogy ledegradál. Ez teljesen emberi viselkedés, nincs benne semmi spirituális. Szerintem minden önállóan dolgozó kezdő belefut ilyenekbe. Nekem is volt szerencsém hozzájuk még tizenévesen. A húszas éveimben is biztos volt, csak akkor már nem rájuk figyeltem, hanem azokra a barátaimra, akik tényleg a javamat akarták.
2020. dec. 13. 10:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Közben írtam privátban.

Sajnos soha nem értettem az embereket.

Barátaim nincsenek, mert csak kizárólag ehhez hasonló emberek vannak.

Tehát szinte csak ilyen embereket ismerek, ismertem egész életemben át.

Csak azért nem lettem ilyen mert akkor inkább egyedül voltam minthogy pocsékul érezzem magamat.

2020. dec. 13. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!