Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valakinek vannak para sztoriaji??

Valakinek vannak para sztoriaji??

Figyelt kérdés

Xd ez milyen hülye szó már? Na. Azt szeretném kérni, hogy ha van para sztoritok, akkor mondjátok el légyszi. Csak mert kíváncsi vagyok. Nekem:

Ez az öcsémmel történt, 4 éves korában még nagyon régen. Ott laktunk dédmamánk házában, mert amikor meghalt felújítottuk és odaköltöztünk. Egyik este ott volt nálam az egyik barátnőm, és bújócskáztunk. Az öcsém keresett minket, mi bebújtunk a szekrényébe(?). Bement a szobájukba, és azt mondta, hogy megvagytok. Két perc után előbújtunk, mert amúgy nem talált meg. Azt mondta, hogy látott valamelyikünket, ott guggoltunk fehér ruhában a sz{nyeg mellett😱😱. Pedig mindketten sötét ruhában voltunk. És már mondtam, hogy a (halott) dédmamám házában laktunk, és amikor ez történt, akkor öcsém 4 éves volt, és elvuleg a gyerekek 4 éves korukig látják a szellemeket. Na, ilyesmiket kérek☺️

2020. dec. 9. 20:57
 1/1 anonim ***** válasza:
77%
Hát, hihetetlen de én is voltam 4 év alatti, kb olyam 4 évig, egy szellemet sem láttam. A gyerekek kreatívak sokszor még én is meglepődök néhány gyermekkori mondatomon.
2020. dec. 9. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!