Kannibalizmus milyen karmát okoz?
Sok oka van ennek.
Jelen esetben kényszerből csinálták.
Ha ölési szándék is volt mellette vágyként hogy embert egyenek, az rossz karma.
egyrészt tapasztalni fogják a kényszerítést, pl valami orvosi beavatkozás, ahol lekötik, lehet akarata ellenére megműtik, pl mert életveszélyes állapotban van, levágják a lábát, trómbózis miatt.
A lábát utána szétvágják elemzik, majd nem elégetik mint a többi emberi testrészt műtétek után hanem véletlenül a szemetesbe kerül ahol macskák patkányok vagy kutyák esznek belőle.
mikor megy ki a kórházból, még lehet lehet látja a fűben egy rothadó hús cafatokat, amiket az ő lábából amit a kukába dobtak ki tévedésből, szaggatott ki egy kóbor macska.
ezzel csak egy része merül ki a karmának, az ülési szándék még ott van, azt is át kell élnie.
lehet egyszer valaki tévedésből elüti, vagy véletlen rádobnak egy betondarabot valahonnan.
nem biztos a két karmát egyszerre fogja elszenvedni.
Akik foglalkoztak a halál utáni élettel, regressziós hipnózis, ott lehet érdekes beszámolókat olvasni, hogy a karma összetett folyamat,nem mindig egyszerre kapjuk vissza, de visszatér hozzád szeretetcsomagként, mikor nem várnád.
hmm. most h belegondolok... én voltam önkínzó. lenyúztam a lábamról dúrván a bőrt és megettem. néhány évig ezt csináltam s csak úgy tudtam leszokni h eltörték a kezemet. lehet h én is kannibalizmust követtem el előző életemben???
amúgy rohadt sokat szenvedtem az életemben.
inkább az éhhalált választanám.
hmmm. lehet h tényleg valós ez a karma dolog...
Valószínűleg éhen halt emberek húsát ették.
Annyi ennek a karmája, hogy mindezt valahogyan fel kellett dolgozniuk érzelmileg. Az sem lehetett könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!