Dr. Alan Wattsnak igaza van? A világ amiben élünk, csupán egy álvalóság?
Mi van, ha az egész valóságunk nem más, mint egy álom, akárcsak az életünk? A valóságunk talán nem is az a valóság, melyben ténylegesen létezünk. Egy álvalóság lehet körénk építve, vagy egy másik szintű létezés. Ezt állítjja Alan Watts
A májá szanszkrit szó és varázslatot jelent. A metafizika azt mondja, hogy ez az egész látható világ varázslat, májá, mert semmi, amit az ember érzékeivel tapasztal, nem valóság. Ha a lény éber, nem is káprázik el, csak ha alvajáró. Ezért az érzéki világ, amely valóságosnak látszik, nem egyéb, mint az alvajáró lény káprázata. Tárgyi valóság nincs. Mindaz, ami külsőnek látszik, a nem éber lény önvarázslata. A világ nem hely, hanem állapot. És ez az állapot a varázslat, a májá
#30 vagyok
Az oxigén a harmadik leggyakoribb elem a Tejútrendszerben.
Azt sem tudod, hogy hol nézz utána ilyen információknak, ne nevettess.
Ne fárassz.
Persze nagy magasságokban kevesebb az oxigén, mert a levegő IS.
Úgy gondolom ezt felnőtt embereknek nem kellene elmagyaráznom.
De biztos jobban tudod, ha a magasságot sem tudod megírni.
Hibás logika.
A Tejútrendszer nem azt jelenti, hogy a bolygók.
Plusz nagy mennyiségben lehet lekötve oxigén.
Ez arra volt érv, hogy természetesen előfordul oxigén.
Az meg hogy miért nem költözünk oda, már más kérdés.
Én úgy tudom, hogy nem tudunk még terraformálni más bolygókat, de kijavíthatsz.
Légyszi ne tereld a témát.
Szóval ha van egy város és van 10 fa ültetve, akkor ők miért nem fulladnak meg oxigén hiányban?
Ha nincs oxigén, akkor milyen gázok vannak és milyen mennyiségben?
"Ami az ottani körülményeknek megfelel, ne engem kérdezz"
De téged kérdezlek, mert te állítasz hamis dolgokat, amelyeket már régen tudunk és vizsgáltunk.
"De egyébként nagyon jó, hogy azt hiszitek a körülmények, amik itt épphogy a tengerszint felett vannak mindenre az Ősállapotra és a Tejútrendszerre is érvényesek."
Nem. Ezt senki sem állította.
Azt állítottam, hogy az oxigént termelő élőlények előtt is volt oxigén és a harmadik leggyakoribb elem a Tejútrendszerben.
Te most miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!