Volt már,hogy egy személyt sikerült a távolból ,,irányítanotok"?
Figyelt kérdés
Elég hülyén fogalmaztam szerintem,de olyanra gondolok,hogy kicsit ez a hipnotizálás,vagy különböző módszerek amik vannak pl azt akarom rám írjon,aztán megcsinálok valamit vagy semmit nem csinálok és random rám ír,vagy akár egy erősebb példa,hogy azt akarod érezzen valamit és valahogy összejön pedig lehetetlen lett volna.
Igy szerelmi/általános példákkal egyszerűbb volt ábrázolni mire gondolok,de kíváncsi vagyok valakinek összejött-e és,hogy mivel!
2020. nov. 27. 17:50
1/3 anonim válasza:
Persze, felhívtam hogy hozzon tejet mert elfogyott.
2/3 anonim válasza:
Igen. Éjjel Skypeoltunk, de közben elaludt. Én beszéltem hozzá álmában, amikor felkelt az volt az első dolga, hogy azt csinálta amit az álmában mondtam neki.
3/3 anonim válasza:
Igen! Éjszaka unatkoztam és kiküldtem wc-re a lakótársam aki 2 helységgel odébb aludt csak gondolattal. És 5-ből 3x sikerült is azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!