Miért emlékszem olyan dolgokra, amikre nem is emlékezhetnék?
Mostanában elég sok furcsa dolog történik velem.
Kezdem felfedezni a múltam (nincs könnyű életem, gyermekkorom).
1999-ben születtem és lehettem max 2 éves amikor történt valami. Olyan szinten emlékszem rá, hogy mai napig látom magam előtt az egész helyzetet és ez hajt előre hogy ne adjam fel. Visszatérő álmok képében is megjelenik.
Több ilyen is van, baba koromból olyan részletekre emlékszem, pontosan (aki ott volt, megmondta hogy ez pont így volt) amikre egy kisbaba nem is emlékezhetne.
Ezen kívül érzékelem a körülöttem lévő személyek pillanatnyi hangulatát, auráját,a másik világban lévő lények ott létét, hangját.
(aki nem hisz ilyesmiben, ne kommenteljen).
Kezdek kicsit megijedni, mert a legtöbb dolog, amit mondok az a közeljövőben úgy is lesz.
Legutóbb egy balesetet éreztem meg egy nappal korábban.
Szeretnék kapni néhány véleményt, hogy pontosan mi is történik.
21/L
Annyit, hogy emlékezhet rá az ember. (Én nekem nincs ilyen tapasztalatom de néhányan képesek lesznek rá.)
A hangulat érzékelés isten igazán alapnak kéne lennie.
+1 ahogy én észre vettem a nők alapba érzékenyebbek az ilyesmire.
25F
Még a magzati korból is vannak bizonyos formában emléknyomaink, hiszen a TEST is emlékszik. Ezzel foglalkozik a pre- és perinatális pszichológia. (Vagyis a születés előtti és körüli eseményekkel foglalkozó lélekgyógyászati ág.) Megfelelő módszerekkel előhívhatók ezek az emlékek, és akár gyógyító módon is felhasználhatók a személyiség fejlesztésében, traumák kezelésében.
Nekem személy szerint sokat segített ezeknek az emlékeknek a felismerése és tudatosítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!